2022 yazına birbirinden harika moda trendleri ile girmek için tüm bilmen gerekenler bu yazıda!

2022 yaz modası ile giyinmek için ne zamandır beklediğin star parçalarını hazırlamanın vakti geliyor. Sımsıcak yaz aylarının iç ısıtan, enerjiyi tavana çıkaran havası ile 2022 yaz moda renklerini üzerinde göz alıcı bir şekilde taşımaya hazır ol. Senin için hazırladığımız listede 2022 yaz trendleri ile ilgili ne varsa öğrenecek, gardırobunu büyük bir keyifle yenilemeye başlayacaksın. İşte 2022 yaz modasında öne çıkanlar

 


Renk Gümbürtülerine Hazır Ol



Post pandemi diye anılan şu dönemde uzun süre karantinada kalmanın, sevdiklerimizden iyi haber almak için sabırla beklemenin acısı rengarenk kombinlerle çıkıyor. 2022 yaz moda trendleri içerisinde birbirinden canlı renklerin bir araya geldiğini görebilirsin. Dünya genelinde pandemi ile geçen birkaç yorucu yılın ardından silkelenmenin yolu belki de rengarenk giyinip ruha da gereken enerji vermekten geçiyor. O nedenle bu yaz renk cümbüşü moda trendlerini de görürsen şaşırma.



Yaz modasına hazırlık için hemen Hopi anlaşmalı markalardan alışverişe başla, Paracık kazanma şansını kaçırma!



Fırfırlı Eteklerin Cazibesi Geliyor



Soğuk ve çetin kış şartlarını geride bırakırken yaza "hoş geldin" demenin belki de en iyi yollarından biri fırfırlı eteğin ile boy göstermen. Yazın resmen geldiğini gösteren bu parçalar, otantik ve etnik desenlere sahip modelleri ile de çok beğeniliyor. Üzerine geçireceğin beyaz bir bluz ya da body ile de zahmetsiz ve sportif şıklığın anahtarını cebinde taşıyabilirsin. İster gündelik bir arkadaş buluşması için ister hoş bir yaz daveti için fırfırlı eteğin ile kombinleme yaparak 2022'nin trendlerine göz kırpabilirsin.


Etrafa Y2K Tarzı Hâkim



Y2K modasının geri dönüşünü beklediysen 2022 yazı seni hayal kırıklığına uğratmayacak. 2000'lerin başlarına dönmek sandığından fazla ilgi görüyor. Bu trendin böyle adlandırılmasının arkasında ise büyük bir neden yok. Doksanların sonu iki binlerin başlarında bilgisayar sistemlerinde oluşan hatanın adı Y2K. Düşük bel jean, büyük kemer, renkli crop top gibi pek çok sembolik parçası bulunan Y2K, kökleri 2000'lerin başlarına gitse de bugün pek çok influencer ya da yeni nesil modeli bu tarzda görebilirsin. Aradan geçen yirmi küsür seneden sonra Y2K modası tekrar geliyor ve "ben buradayım, ya siz?" diyor.



Dilersen sen de hemen Hopishop'taki markalar arasından tercihte bulunarak siparişlerinde fırsatlar kazanmaya başlayabilirsin!



Balıkçı Şapkasının Yükselişi



Güneş'in en tepede kendini iyiden iyiye hissettirdiği yaz aylarında hem işlevi hem de estetiği ile öne çıkan sürpriz bir parça balıkçı şapkası. Kadınların da erkeklerin de çok sevdiği bu şapkalar sade ve cafcaflı onlarca seçenek sunuyor. Böylece giyimin, göz zevkin, kombinlerine uygun bir balıkçı şapkasını elinle koymuş gibi bulacaksın. Daha da işlev ve estetik odaklı ilerlemek istersen balıkçı şapkan ile kol kola ilerleyecek bir güneş gözlüğü seçmeyi unutma.


Cesur Dekolteler 2022'ye Damga Vuruyor



Geçen yaz cut-out kesimler ortalığı kasıp kavurmuştu. Şimdi ise vites biraz daha artıyor ve asimetrik kesimler, derin V dekolteler, sırt dekolteleri ortama hâkim oluyor. Ayrıca 2022 yaz elbise modelleri içerisinde "barely there" denebilecek elbiselere de yer var. Özetlemek gerekirse 2022 yazı, cesur dekolteler benim stilim, diyenlere kulak veriyor ve bu trendi öne çıkarmasını biliyor.



Beyazın Saflığı Büyülüyor



Temizliğin ve dürüstlüğün rengi olan beyaz da tümü gücü ile 2022'de boy gösteriyor. Yaz sezonunun bahsetmeden geçemeyeceğimiz beyaz renk trendi kendi elbiselerden üst giyime kadar gösteriyor. Fırfır detayları ise yeni sezon ile beraber gelenler arasında. Böylece beyazın sadeliğine ve saflığına da biraz hareket katılıyor ve özellikle davet, balo, akşam yemeği gibi etkinlikler için çok daha uygun bir karışım ortaya çıkıyor.



Yaz için alışveriş yaparken Hopi Paracıklarının değerini artırmak istersen hemen bu sayfamızdaki kampanyayı yakala!


Maksi Etekler Yola Çıktı Bile



Mini eteklerin zamansız modası ve havasından bir şey eksilmese de maksi etekler de en az onun kadar öne çıkıyor. Pek çok popüler moda otoritesi de bu uzun ve şık etekleri koleksiyonlarına ekliyor. Böylece gündüzden geceye geçiş kolaylaşıyor. Maksi eteklerin de özellikle otanik ve yerel desenler ile donatılanları büyük ilgi görmeye devam ediyor. Üzerine ise göbeği açık bluzlardan salaşlığı artıran gömleklere kadar pek çok parça eşlik ediyor.



Blazer Ceket - Şort İkilisi İle Yeni Akımlar



İş hayatının ve resmî ortamların vazgeçilmez parçalarından biri blazer ceketler olsa da bu yaz çarşı karışacak. Zira blazer ceketler ile kombinlenmiş harika şortlar göreceksiniz. Bunlara bir de crop bluzlar eklendi mi tüm sportif ruhunu ortaya koyabilirsin. Resmî hayat ile özdeşleşen blazer ceketlerini sokak trendlerine yedirmek istersen 2022 yazı senin mevsimin olacak.


Renkli Gömlekler Bu Yaz da Popüler



2021 yazında da öne çıkan renkli gömleklerin ne kadar sevildiğine şüphe yok. Bunun en iyi kanıtı ise 2022'nin de renkli gömlekler mevsimi olması. Baharı, yazı, cıvıl cıvıl havaları doğrularcasına etrafına hareket ve enerji katan renkli gömlekler kombindeki kolaylığı ile de sınıfı geçiyor. Pantolon, etek, elbise, şort fark etmeksizin pek çok parça ile rengarenk bir gömleği kombinleyebilir, 2022 yazına merhaba diyebilirsin.



Kot Şortlar Yine İmdada Yetişiyor



"Yazı bir kot şort, bir de tişört ile geçiririm," diyen geniş bir kitle olduğunu biliyorsun. Bu, adeta adı konmamış bir gerçek gibi her yaz kendini hatırlatmasını biliyor. Öyleyse 2022 yaz modası trendlerinde de kot şortları görürsen şaşırma. Kot şortlar çok uzun zamandır etkisini sürdürmesine rağmen kendisinden de hiç taviz vermiyor. Kot bir ceketle, beyaz bir bluzla, bol ve salaş bir tişört ile de harika kombin seçenekleri sunuyor.


Retroya Özlem, İspanyol Paçaya Saygı Duruşu



Sen de tüm teknolojik gelişmelere rağmen giyimde ve yaşantılarda bir retro havası seziyor musun? Retro parçalardan biri olan İspanyol paça pantolonlar modern yorumu ile kendini bugüne adapte etmesini biliyor. Boyu daha uzun gösterme, pek çok kıyafet ve ayakkabı ile kombinlenebilme yeteneği konusunda da İspanyol paçaların eline kimse su dökemiyor. Üstelik sunduğu rahatlık da cabası.


Neon Renkler İş Başında



Neon renkler bildiğin gibi normal renklere kıyasla çok daha parlak ve canlı. Moda camiasında fosforlu renkler olarak da anılıyor. Yeşil, sarı, turuncu, mavi, pembe gibi renklerde bu neon etkisini görebilirsin. İşte 2022 yaz modasında bunu da göreceksin ve tüm bu hava, zengin desenler ile bir araya gelerek de çok daha cafcaflı bir hava sunacak. Parlak ve rengarenk giyinmeyi seviyorsan senin için güzel haber! En sevdiğin bu stil bu yaz trendler arasında boy gösteriyor.