Kış kombinlerinin sevilen parçası botlar, giysileri tamamlayan birer aksesuar olmanın çok ötesinde, tarzını net şekilde yansıtan en önemli detaylardır. Bu kış da klasik ve yepyeni pek çok bot modeli sokakları arşınlıyor olacak. 2020 kışının bot modasını takip edebilmen için sana sezonun en güzel modellerini sıraladım.

Hayvan Desenleri Trendi


Hem ayakkabı hem de çantalarda geçtiğimiz yıldan beri moda olan hayvan desenini bu kış her markanın vitrinlerinde mutlaka göreceksin. Yılan, leopar, zebra ve özellikle de krokodil desenli botlar feminen olduğu kadar iddialı bir görünüm oluşturuyor. Abartıdan kaçınmak için bu botları sade ve tek renk parçalarla kombinlemeyi düşünebilirsin.

 

Kare Burun Modası


Geçmişten kopup gelerek bot modasının tam ortasına yeniden oturan kare burunlar bu sezonun olmazsa olmaz parçalarından. Üstelik de kare burunlu botlar, yüksek topuklu ve sipsivri botlarla bu kış adeta yarışıyor. Kış mevsiminin son yıllardaki sevilen trendi geniş paçalı pantolonlarla çok yakışan bu trend sana da çok yakışır.

 

Cesur ve Şık Botlar


Havalı ve şık görünümün çarpıcı parçalarından olan ruganı 2020 kışında hemen hemen tüm bot modellerinde göreceksin. Rugan modasıyla yan yana giden bir başka detay ise, uca doğru genişleyen asimetrik topuklarla birlikte, topuklardaki ayna ve metal ayrıntıları. Cesur bir stil için tercihini renkli bir rugan bottan yana kullanabilirsin.

 

Asi Postallar


Bir çift postal kış gardırobunun en değişmez, yokluğunda kendini en çok aratan parçasıdır. Her daim asi ve sportif bir tarzı vurgulayan postallar 2020 kışının en sevilen trendlerinden biri olacak. Kalın tabanlı bağcıklı postalların metal detaylarla birleştiği bir kış seni bekliyor. İster hafta sonu, ister ofis stilinde kullanmak için hem çok tarz hem de çok rahat bir tercih.

 

Beyazın Çarpıcılığı


80’li yıllardan vitrinlere bomba gibi dönen bir başka eğlenceli trend ise bembeyaz botlar! Kış günü kar beyazı bir bot giyme fikrini başta şaşırtıcı bulabilirsin. Fakat en sıradan günlük kombinleri bile ne kadar farklılaştırdığını gördüğünde fikrin değişecek. 2020 kışında beyaz botlara bir şans verebilirsin.

 

Kar Botlarının Sıcaklığı


Kayak merkezlerinden şehre inen peluşlu kar botları, modanın içinde işlevselliğe de yer olduğunu vurgular biçimde günlük kıyafetlere eklemleniyor. Kürklü montlarla, skinny kotlarla, spor taytlarla harika görünen bu tüylü güzelliklerle ayaklarını kış boyu sıcacık tutabilirsin. Capcanlı renkli kar botları sokak modasının gözdesi olacak.

 

Kovboy Botlarının Gücü


Kovboy botları vahşi ve egzotik görünümlerin başrol oyuncularından. Bir gardırop klasiği hâline gelmiş düz modellerinin yanı sıra, kovboy botlarını bu sezonun diğer trendleriyle iç içe geçmiş biçimlerde bulman da mümkün olacak. Hayvan desenleri, metal eklentiler, püsküller ve rugan detaylar gibi dokunuşlarla, kovboy botlarını gündüzden geceye tüm kombinlerle uydurabilirsin.
Soğuk havalarda stiline en etkili dokunuşu yapabileceğin son moda bot ve çizme modellerini Nine West’te bulabilirsin.