Bu yazın sandalet ve terlik modasını keşfetmeye ne dersin?

Yazın en şık, en rahat ayakkabı çeşitleri elbette ki sandalet ve terlikler. Peki 2021’in terlik sandalet trendlerini biliyor musun? Trendleri keşfet, en şık kombinleri hazırla!




Dönüp Bir Daha Baktırır: Orijinal Topuklu Sandaletler


Topuklu sandalet modelleri, yaz kombinlerini bir anda şıklaştırma etkisiyle pek çok kadının kurtarıcıları arasında yer alıyor. 2021’de popülerliğini devam ettiren topuklu sandalet ve terliklerde en çok öne çıkan detay ise renkli ya da klasik topuk formundan farklı şekilleriyle dikkatleri üzerine çeken topuklar oluyor. Orjinal topuklu sandaletlerin renkli ve özgün görünümleriyle klasik bir elbise ya da pantolonla dahi oldukça şık bir kombin yapabilirsin.



Yükseldikçe Yüksel: Yüksek Dolgu Tabanlı Modeller


Topuklu sandalet ve terliklerden vazgeçemiyor ama konforundan da ödün vermek istemiyorsan sezonun trendi yüksek dolgu tabanlı modeller tam sana göre. Spor ve klasik modelleriyle pek çok markanın yaz sezonu koleksiyonunda rastlayacağın dolgu tabanlı yazlık sandalet modellerine mutlaka göz at.



Spor ve Şık olmanın Püf Noktası: Bantlı Sandaletler


Elbise, etek, pantolon… 2021’nin trendleri arasında yer alan bantlı sandaletler, her giysi ile uyum sağlayan, spor ve şık kombinler oluşturmana yardımcı olacak. Parmak arası terlik modellerinin sandalet formuna dönüştürülmesiyle ya da klasik birkaç bantlı sandaletler halinde tasarlanan bantlı sandaletleri dilerseniz düz, dilersen topuklu halde tercih edebilirsin.



Spor Ayakkabı Kadar Rahat: Spor Sandaletler


2021’in en çok öne çıkan yazlık sandalet modellerinden biri de bir spor ayakkabı kadar rahat, düz ve rahat tabanlarıyla günlük hayatta vazgeçilmezin olacak spor sandaletler. Ortopedik modelleri de bulunan spor sandaletler en çok da şortlar, jean’ler ile yakışıyor, her yaştan kadının favorisi oluyor.



Doğaya Saygı: Doğal Malzemelerden İlham Alan Sandaletler




Her geçen yıl doğadan ve doğaldan ilham alan trendler moda dünyasında yerini alıyor. 2021’in yazlık sandalet modelleri arasında da doğadan ilham alan hasır, pamuklu kumaştan hazırlanan modeller de bulunuyor. Tabanları, bantları ya da tamamı hasırdan, kumaştan yapılan modeller, nostaljik görünümleriyle de kombinlere bambaşka bir hava katıyor.
 
2021’in en trend terlik ve sandalet modellerini Boyner’de bulabilirsin. Üstelik boyner.com.tr alışverişlerinden %4 Paracık geri kazanarak avantajlı çıkabilirsin!