2021 sonbahar sokak stili ile geçmişten günümüze en özel trendleri kombinlerine taşımak için senin için hazırladığım önerilere göz at, tarzını konuştur!

Modası Geçmez: Ekoseler


60’lı ve 70’li yıllarda moda dünyasında en iddialı ve havalı dönemini yaşayan ekose o günlerden bu yana her sezon farklı şekillerde karşımıza çıkmaya devam ediyor. Bu sene de özellikle ceket ve paltolarda karşımıza çıkacak ekoseler, kombinlere renk ve hareket katacak.

 

90'lara Göz Kırpıyor: Kürk Yakalı Ceketler


90’lı yılların havalı çocuklarının dolaplarında mutlaka birer kürk yakalı ceketi olurdu. Bu sene de sokak modası 90’lı yıllara geri dönüyor ve dolaplara en az bir tane kürk yakalı ceket ekliyoruz. Mümkünse bir kot bir de deri modellerden seçim yapıp sonbahar için ceket alışverişini tamamlayabilirsin.

 

Her Yerde, Her Kıyafette: Püsküller


2021 sokak stili trendlerinde püsküller de ön planda. Kazaklar, gömlekler, ceketler, trençkotlar püsküllerle kaplanıyor, kombinler enerjik ve hareketli bir görünüm kazanıyor. Bir kotla kombinlendiğinde dahi birdenbire çok havalı, çok cool bir kombin yapmanıza olanak tanıyan püsküllü parçalara dolabında yer açmayı sakın unutma.

 

İddialı ve Çok Şık: Metalik


Parıl parıl parlayan metalik yansımalar, 2021 sonbahar sokak stili için vazgeçilmezler arasında. Havaların henüz soğumadığı sonbahar ayında kıyafetini metalik bir yağmurlukla tamamlayabilirsin. Baştan ayağa tüm parçalarda metalik yansımaları kullanabileceğin gibi sade bir kombini metalik ayakkabı ve çantalarla tamamlayarak günü parlayarak geçirebilirsin.

 

70'lerin Çapraz Askılı Çantaları Geri Dönüyor!


70’lerden itibaren sokak tarzı denildiğinde akla ilk gelen aksesuarlardan biri olan çapraz askılı çantalar, 2020 sonbahar sokak stili aksesuarları arasında da oldukça popüler. Hem retro hem de şık görünümlere sahip modeller arasında seçimini yap, şıklığına şıklık kat.
 
Sonbahar sokak modası için dolabında yeniliklere yer açmaya hazırsan mavi.com üzerinden alışveriş yap, tüm indirimlere ek %3 Paracık kazan. Şimdiden keyifli alışverişler!