Moda dünyasında yaşanan her değişim kuşkusuz erkek giysi ve aksesuarlarına da anında yansıyor. Az ama öz sayıdaki erkek aksesuarlarının kış mevsimindeki olmazsa olmazı ise elbette atkılar. Geçmişte yalnızca belli başlı malzeme ve desenlerle sınırlı olan erkek atkıları son dönemde çok çeşitlendi. Yeni sezonun en moda atkılarını senin için listeledim. Kış alışverişine çıkmadan önce yükselişteki atkı trendlerine bakmadan geçme. 

Sade ve Elegan


Bej, kırık beyaz ve krem tonlarındaki düz ve ince atkıları bu sezon sık göreceksin. Ağırlıklı olarak koyu renklere bürünülen kış aylarında tarzına aydınlık bir dokunuş yapmak için bu modellerden faydalanabilirsin. Açık renk kaşmir ya da merserize bir atkıyı gerek spor gerekse şık tarzınla zahmetsizce kombinleyebilirsin.

 

Asil ve Karizmatik


Açık renkler ya da karışık desenlerden hoşlanmıyorsan, erkek giyiminde bu kış siyah parçaları daha çok tercih edebilirsin. Yumuşak yün ve ipliklerin özellikle dikkat çektiği 2020 atkı modasında düz siyah bir atkıyı siyah palto ile kombinleyerek arzu ettiğin gösterişsiz ama karizmatik görünümü elde edebilirsin.

 

Yılların Eskitemediği Ekoseler


Hem erkek hem de kadın modasında trendler ne yöne giderse gitsin, ekose desen daima bir gardırop klasiğidir. Spor tarza olduğu kadar şık palto ve trençkotlara da çok yakışan ekose atkılarla hem görünümünü hareketlendirebilir hem de dikkatleri üzerine çekebilirsin.

 

Şalların Hafifliği


Son birkaç sezondur erkek modasının yükselen trendlerinden şallar, kalın atkılardan hoşlanmayan ve daha rahat bir tarz arayan erkeklerin imdadına yetişiyor. Daha önce hiç kullanmadıysan, tiril tiril şalları bu sezon mutlaka denemelisin. Bağlama biçimine göre zarif, spor ya da modern bir görünüm elde edeceğin şallara bir şans verebilirsin.

 

Tarz Sahibi Çizgiler


İster spor ister şık, düz renk mont ve paltoları en iyi tamamlayan aksesuarlardan biri çizgili atkılardır. Her erkeğin gardırobunda bulunması gereken çizgili atkılar sadece dış giyimi değil, düz gömlekleri de çok iyi tamamlıyor. Sen de toprak renklerin hâkim olduğu bir atkıyla ofis görünümünü pekiştirebilir, gri-mavi tonlarını ise harika bir hafta sonu tarzı oluşturmak için düşünebilirsin.

 

Pratik ve Kullanışlı Boyunluklar


Kış mevsiminin en soğuk birkaç haftası dışında üzerinde atkının ağırlığını taşımak istemiyorsan erkek boyunlukları tam da ihtiyacın olan şey demektir. Erkek modasında giderek yükselen boyunlukları en çok yün ve örme kumaşlardan göreceksin. Hafif ve kolay kullanılır olması bir yana, son derece karizmatik göründüğü de bir gerçek. 
İmajını en iyi şekilde tamamlayacak birbirinden güzel erkek atkı modelleri Defacto’da seni bekliyor.