Bu yıl yeniliklerin yılı oluyor. Yılı şekillendirecek olan trendler de belirlendi bile. Podyumlarda boy gösteren modellerin saç trendlerini belirlediğini biliyorsun, değil mi? Değişiklik yapmak için biraz cesarete ihtiyacın var sadece. Korkma, beğenmezsen tekrar değiştirirsin. 2020 saç rengi modası ile yeniliğe hazır mısın? Hadi o zaman: Yeni bir yıl için yeni bir renk seç!

Kızıl 


İşte beyaz tenin ebedi dostu. Sıcak tonlarda bir renk olduğu için her ten rengine uyum göstermese de, doğru kişiye doğru şekilde uygulandığında unutulması zor bir renk ortaya çıkıyor. İçerisinde sarı bulunan ışıltılı kızıllar, bu sezonun öne çıkan trendlerinden!

 

Platin 


Soluk tenliler için uygun olmasa bile, dipleri koyu bırakılan dağınık platin renkler birçok insan için harika bir tercih. Her ne kadar saçı yıprattığı düşünülse de, profesyonel ellerde açma işlemi yapılarak uygulanan platin rengi bu sezon da trend basamaklarını tırmanmaya devam edecek. Ayıca birkaç sezondur sarı yelpazesinin gözdesi olan platin sarı, beyaza göz kırpan buz tonlarıyla daha soğuk, daha cesur ve daha etkileyici bir hava yaratıyor.

 

Çikolata Kahve


Kahverengi ve çikolata tonları her sezonun vazgeçilmez klasikleri arasında. Ancak 2020’de işin rengi değişiyor ve çok daha derin çikolata tonları yükselişe geçiyor. Eğer saçlarını koyu çikolata tonlarında boyamak istersen, daha parlak ve zengin görünmesi için aralara kahve tonları serpiştirerek çok daha derin ve doğal bir görünüm elde edebilirsin.
 

Bronde


Bronde, kahvenin konforuyla sarının çekiciliğini birleştiriyor. Hem doğal hem de şık. Kumral bir saça yapılacak olan bej ışıltılar ya da kahve tonlardaki saçlara yapılacak olan altın renginde ışıltılar ile zahmete girmeden sarı saçın keyfini çıkarabilirsin.
 

Jet Siyah


Siyah her sezon olduğu gibi 2020’nin de favorilerinden. Meşhur cam saç trendi için de biçilmiş kaftan olan bu renk, açık tenlileri daha soluk göstereceğinden buğday ve esmer tenlerle daha uyumlu. Eğer “Bu renk benim rengim, mutlaka denemeliyim!” diyorsan makyaj rutinine bronzer adımını eklemeyi unutma! Yeni saç rengin için heyecanlandıysan, bütün bu renkler ve çok daha fazlası burada seni bekliyor.