Yoksa sen de oyun oynamadan duramayanlardan mısın?

En iddialı, en sevilen 2021 oyunları listeme hemen şimdi göz at, henüz tanışmadığın oyunları keşfedip eğlenmeye başla!



Ratchet & Clank: Rift Apart


2016’da yayınlanan Ratchet & Clank’in ardından seriye ait ilk oyun Ratchet & Clank: Rift Apart, 2021 yılında oyunseverler ile buluştu. Üçüncü şahıs nişancı ve platform türlerine ait özelliklere sahip oyunda amacın uzayı ve dünyayı Dr. Nefarious’a karşı korumak olacak. Bu uğurda epey hareketli anlar seni bekliyor! Unutmadan: Ratchet & Clank: Rift Apart şu an için sadece Playstation 5’te oynanabiliyor.



It Takes Two


Aksiyon ve macera ögeleri barındıran platform türündeki It Takes Two, 2021 en çok oynanan oyunlar listesinde yerini almayı başaracak gibi görünüyor. Çok oyunculu ve çevrimiçi olarak oynanabilen It Takes Two’da iki oyuncunun güçlerini birleştirip kazanma yolunda yeni yetenekler edinerek ilerlememesi gerekiyor. Oyunu; Microsoft Windows işletim sistemine sahip yeterli kapasitedeki bilgisayarlarda, PlayStation 4 ve 5’te, Xbox One’da ve Xbox X ve S Series cihazlarda oynayabilirsin.



Hitman 3


World of Assassination üçlemesinin sonuncu oyunu olan Hitman 3, birbirinden detaylı, ince ince işlenmiş görevlerle oyunseverlerin beklentilerini karşılıyor. Dünyanın en çok oynanan oyunu 2021 versiyonu ile de pek çok kişiyi ekranlarına kitleyecek gibi görünüyor. Aksiyon ve macera türündeki Hitman 3’ü; Microsoft Windows işletim sistemine sahip yeterli kapasitedeki bilgisayarlarda, Nintendo Switch’te, PlayStation 4 ve 5’te,Xbox One’da ve Xbox X ve S Series cihazlarda oynayabilirsin.



Maquette


Yepyeni bir dünyaya dahil olup tüm gizemleri çözmeye hazır mısın? Bulmaca türündeki Maquette’te gizli saklı her şeyi inceleyip bulmacayı çözmen gerekiyor. Microsoft Windows işletim sistemine sahip yeterli kapasitedeki bilgisayarlarda, PlayStation 4’te ve 5’te oynayabileceğin oyunda sadece tek bir oyuncu yer alabiliyor.



Chicory: A Colorful Tale


2021’in yeni çıkan oyunlar listesinde yer alan iddialı oyunlardan biri de Chicory: A Colorful Tale. Tek oyunculu, 2D macera türündeki oyunda oyuncular, bir kulede bekçi olarak görev yapan bir köpeğin yerine geçiyor. Dünyanın bir anda siyah beyaz olmasıyla şaşkına dönen köpeğin elindeki fırçayla her yeri yeniden renklendirmesine yardımcı olabilirsin. Tabii bunun için bazı şeyleri çözmen gerekiyor. Oyunu; Microsoft Windows ve MacOS işletim sistemine sahip bilgisayarlarda, PlayStation 4 ve PlayStation 5’te oynayabilirsin.