Bu yaz da plajda tarzını en iyi şekilde yansıt, en moda parçalarla dikkatleri üzerine çek diye en son trendlerden oluşan bir yazı hazırladım. İşte karşında plajda tüm dikkatleri üzerine çekecek 2020 yazının en trend pareoları!

Cazibene Cazibe Katacak Hayvan Desenleri 


Bu sene mayo ve bikinilerde de öne çıkan hayvan desenleri, pareolarda da sıkça karşına çıkacak, cazibene cazibe katacak! Leopar, zebra gibi desenlere sahip pareolardan birini seçerek beyaz mayo ya da bikini ile kombinleyebilir, çok şık bir kontrast oluşturabilirsin. Eğer hayvan desenli pareon uzun bir modelse farklı şekillerde bağlayarak üst, alt giysi halinde ya da elbise olarak çeşitli şekillerde kullanabilirsin.

 

File Daha Çok File


Delikli, file tarzında pareolar, 90’lardaki popülerliğini bu sene de kazanacak gibi görünüyor. Özellikle elbise şeklindeki file pareolar, hem kullanışlı hem de şık yapılarıyla plaj çantalarındaki yerini alıyor. Denizden çıktıktan sonra bir plaj partisinde ya da otelden denize doğru yürürken şıklığına şıklık katacak file modeller, kısa ve uzun formlarda farklı beğenilere göre çeşitleniyor. Sen de vücut tipine ve tarzına göre dilediğin modeldeki file pareoları tercih edebilirsin.

 

 Modası Geçmeyen Siyah ve Beyaz


Daha ince, asil, kusursuz görünmek isteyenlerin favori rengi siyah ve masumiyetin, doğallığın, zarifliğin simgesi beyaz 2020’de mayo ve bikinilerde olduğu gibi pareolarda da sık sık kullanılıyor. Siyah pareo modelleri hem siyah hem de renkli modellerle kombinlenirken beyaz pareo modelleri ise fosforlu renklerle harika bir kontrast yaratıyor. Sen de tarzına uygun olan rengi seçip bu sene pareoların arasında bir de klasik renkte, klasik bir model ekleyebilirsin.

 

Otantik Detaylar 


Otantik detaylar bu senenin pareolarında en çok öne çıkan ögelerden. Püsküller, oryantal desenler, dantel bordürler pareolara otantik bir hava katarken plaj kombinlerine de şıklık katıyor. Pareo elbise ve eteklere çok yakışan bu detaylar, özellikle gösterişli kombinler yapmaktan çekinmeyen, dikkatleri üzerine çekmeye seven kadınların tercihi oluyor.

 

Çok Renkli Etnik Desenler


Renkli, farklı geometrik desenlerin bir araya gelerek oluşturduğu etnik desenler, bu yıl pareolarda öne çıkan trendler arasında. Farklı modelleri süsleyen etnik desenler kimi zaman tamamen tüm pareo kumaşını kaplarken kimi zaman incecik bordürler halinde göğüs, bel ya da etek kısmını süsleyebiliyor. Ayrıca sezonun bir başka trendi hayvan desenlerinin etnik desenlerle buluştuğu modeller de 2020’nin trend pareo modelleri arasında yerini alıyor.
 
Trendleri anlatmak benden, kombinlemek senden! Tarzına en uygun modeli seç ve bu sene plajda hayal ettiğin gibi görün!