Seçili bölge otellerinden yapacağın rezervasyonlarında tüm kampanyalara ek %5 hediye!

%5 Hediye

SON KATILIM TARİHİ: 31.05.2024

KULLANIM ŞARTLARI

Hangi tarihler arasında geçerlidir?

Kampanya  31 Mayıs 2024 23:59 tarihine kadar geçerlidir.

Kampanya nerelerde geçerlidir?

Teklif Kodu'nun tatilsepeti.com/kampanya/hopi-otel-kampanyasi?utm_source=hopi&utm_medium=kupon&utm_campaign=hopiotelkampanyasi3004 linkinden yapılacak rezervasyonlarda, satın alma adımında kullanılması ile geçerlidir.

Kampanyadan faydalanmak için yapmam gereken alışveriş tutarı nedir?

1 Mayıs – 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında seçili yakın bölge otellerinden yapılacak tüm rezervasyon tutarlarında geçerlidir.

Bu kampanyanın bana nasıl bir faydası olacak?

%5 oranında hediyeden faydalanabilirsin.

Kampanya hangi ürünlerde geçerlidir?

tatilsepeti.com/kampanya/hopi-otel-kampanyasi?utm_source=hopi&utm_medium=kupon&utm_campaign=hopiotelkampanyasi3004 linkinden yapılacak rezervasyonlarda geçerlidir.

Kampanyadan kaç defa faydalanabilirim?

Sadece 1 kez faydalanabilirsin.

Kampanyaya özel diğer koşullar

1.05.2024-31.12.2024 tarihleri arasında yapılacak rezervasyonlarda geçerlidir.
Kampanyadan yararlanmak için “tatilsepeti.com.tr ” sitesine üye olup, giriş yaptıktan sonra kampanya sayfasında yer alan kısımdan detaylı bilgi alarak, tatilinizi hemen başlatabilirsiniz.
Ödeme sırasında %5 hediyeden yararlanabilmek için; Tatilsepeti.com internet sitesi veya Tatilsepeti mobil uygulamasından hesabınıza giriş yapıldıktan sonra Hopi Teklif Kodunun sepetinize giderek “Ödeme” sayfasında yer alan “Kupon ya da İndirim Kodunu Giriniz” alanına girilmesi gerekmektedir.
Tatilsepeti 444 44 20 nolu çağrı merkezi ve acentelerden yapılacak işlemlerde size özel teklif kodunuzu ilgili müşteri danışmanı ile paylaşarak işlem yapabilirsiniz.
Kampanya, Tatilsepeti'nin diğer kampanya kodları ile birleştirilemez.
Tüm indirimlere ek %5 hediye imkanı; ödeme işlemi sırasından varsa diğer indirimler uygulandıktan sonra kalan tutar üzerinden işlem sırasında anında uygulanacaktır.

Diğer şartlar ve koşullar nelerdir?

Hopi ve Tatilsepeti kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.