Bu kış modasını keşfetmeye hazır mısın? Birbirinden rahat ama bir o kadar da havalı kış stili ve kreasyonlarını yansıtmak için yapman gereken 2021 kış modası yazımı okuman. Hadi o zaman başlayalım!

Puf Puf Montlarla Isın ve Şık Görün


2021’de oversize, puf puf montlarla sıkça karşılacağız. Üstelik geniş kesimli ama kısa ve bel kısmı dar, farklı fermuar detayları bulunan, geniş cep detaylı farklı modeller, özgün bir tarz oluşturmak isteyenler için de ideal. Bu dönemde çok fazla dışarıda olamayacak olsan da markete giderken, temiz hava almak için kısa bir yürüyüşe çıkmak istediğinde puf puf montunla hem şık görünüp hem de soğuktan en iyi şekilde korunabilirsin.
 


Hoodie ile Her Yerde


Birkaç yıldır günlük hayatımızda çok daha fazla yer almaya başlayan eşofmanlar, 2021’de daha çok Hoodie yani kapüşonlu şekilde karşımıza çıkıyor. Kot pantolon ve t-shirt ikilisinin tahtını sallayacak sweatshirtler ve eşofman takımlarını, hem evde hem de dışarıda kombinleyebilirsin. Bu kış tarzı bol, rahat görünümlü ama bir o kadar da stil sahibi eşofman alt üst takımlardan mutlaka dolabına eklemelisin.

 

70’lere Geri Dön 


2021 kış modası tasarımlarında öne çıkan baklava ve şal desenleri, bol kesim pantolon paçaları hepimizi 70’li yıllara ışınlıyor. Bu yılın kış renkleri arasında yer alan yanmış portakal ile zeytin yeşili renklerinin bolca kullanıldığı ve 70’lere göz kırpıldığı koleksiyonlardan seçim yaparak geçmişe küçük bir yolculuk yapabilirsin.


 

Tüylerin Sıcaklığına Sarıl


Bu sene hem evde hem de sokakta kombinleyebileceğin çok yönlü parçalar 2021 kış modası tasarımlarında ve en çok öne çıkan durumlardan. Tüylü hırkalar, hırka takımları ve üst giysiler de bunlar arasında. Balkonda - bahçede keyif yaparken, koltuğa gömülüp dizi izlerken ya da temiz hava almak için şöyle bir yürümeye çıktığında sıcacık ve yumuşacık tüylü kıyafetlerine sarılabilirsin. Tüylü kıyafetler ile dilersen sevimli dilersen de nostaljik kombinler yapabilirsin.

 

Çapraz Çantalar & Kombat Botlar 


2021 kış modası kadın aksesuarlarına yepyeni bir bakış açısı getiriyor. Minicik çantalar, kocaman botlar ile kombinleniyor, ortaya çıkan tezatlık kış modasının en şık görünümlerinden biri oluyor. Kalın alt tabanları ile oldukça büyükçe duran Kombat bot ve çizme modelleri, elbiselerle de pantolonlarla da çok yakışıyor. İçerisine çok fazla eşyanı sığdıramayacağın ve daha çok aksesuar olarak kullanacağın minik çantalar, en çok clutch ya da çapraz çanta formunda tasarlanıyor. Bu iki farklı aksesuarı bir araya getirip 2021 kış modasına özel kombinler yapabilirsin.
 
2021 kış modasının en trend ürünleri hakkında bilgi edindin, şimdi sıra dolabını donatmakta. En iyi markaların 2021 kış kreasyonu için hazırladığı ürünleri bulmak için hemen yapmaya ne dersin? İşte tam senlik Boyner teklifi!