500 Hediye Paracık kazandın! 5 arkadaşına da 500’er Paracık kazandırmak için hemen renkli paylaş ikonuna tıkla, WhatsApp’tan gönder. Onlar da Boyner mağazalarında geçerli Paracıklarını güle güle harcasın.

Boyner mağazalarına

SON KATILIM TARİHİ: 16.09.2024

KULLANIM ŞARTLARI

Hangi tarihler arasında geçerlidir?

Kampanya 16 Eylül 2024 22:00 tarihine kadar geçerlidir.

Kampanya nerelerde geçerlidir?

Hopi üyesi Boyner, Boyner Sports, Dynamics, YKM mağazalarında Hopi kimliği tanıtılarak yapılacak alışverişlerde geçerlidir.

Bu kampanyadan nasıl faydalanabilirim?

Kampanyayı görüntüleyerek 500 Hediye Paracık kazandın. Renkli paylaş ikonuna tıklayıp sevdiğin 5 kişiyle paylaştığında arkadaşlarına da 500 Hediye Paracık kazandırabilirsin. 

Paracıklarımı harcamam için yapmam gereken alışveriş tutarı nedir?

2.500 TL ve üzeri alışverişlerde en fazla 250,
5.000 TL ve üzeri alışverişlerde en fazla 500,
10.000 TL ve üzeri alışverişlerde en fazla 1.000 Hediye Paracık harcayabilirsin.

Kampanyadan kaç defa faydalanabilirim?

Sadece 1 defa kazanım elde edebilirsin.

Kampanyaya özel diğer koşullar

Paracıklar, toplu alımlarda, Gift Card alımlarında, Pttem Kart, Totem Kart, Multinet, Edenred, Sodexo, Iwallet kartlarında geçerli değildir.
Kampanya Firma’nın devam eden diğer kampanyaları ile birleştirilemez.
Hopi ve Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. kampanya koşul, süre ve kapsamını değiştirme hakkına sahiptir.
1 Boyner hesabı üzerinden 1'den fazla Hopi hesabı faydalanılamaz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Diğer şartlar ve koşullar nelerdir?

Hopi'nin ödül puanı Paracık'lar alışverişlerde 1 Paracık 1 TL değerinde kazanılır/kullanılır. Hopi işyerleri, ürünleri ve/veya kampanyaları itibariyle kazanım/kullanım için farklı değerler uygulanabilir, bazılarında geçerli olmayabilir. Hopi Paracık kurallarını değiştirebilir, uygulamayı sonlandırabilir. Paracık'lar takriben 24 saat içinde kullanılabilir hale gelir, en geç 1 yıl içinde kullanılmalıdır. Kampanya kapsamında alınan bu Ürün(ler) usulünce iade edilir/değiştirilir ise Hopi programında Ürünler için kazanılan Paracık tutarları müşteriden geri alınır.Müşterinin başka yeterli Paracık'ı yoksa iade olunacak satış bedelinden nakden (İMF vb. düzenlenmişse tutarından) indirilerek alınır. Bire bir değişimlerde aradaki fark müşteriden talep edilmez. Haksız kazanılan/kullanılan tüm Paracıklar/ilgili ürünler için de aynı işlem yapılır. Uygulama indirimi/kullanımlarında iletişim ücreti dahil tüm bedeller ilgili anlaşmalarına göre kullanıcılara aittir. CardFinans ve Maximum Kart'a özel kozmetik ve gıda dışı alışverişlerde vade farksız 6 aya kadar taksit sunulur.  Detaylı bilgi kasa, müşteri ilişkileri ve hopi.com.tr'de!.