2.5L PET Coca-Cola Daha Az Kalorİ, Coca-Cola Zero Sugar ve Sprite kapaklarından çıkan kodlarla 25 Paracık’a kadar kazan!

25 Paracık’a kadar kazan

SON KATILIM TARİHİ: 31.08.2024

KULLANIM ŞARTLARI

Hangi tarihler arasında geçerlidir?

Kampanya 31 Ağustos 2024 23:59 tarihine kadar geçerlidir.

Kampanya nerelerde geçerlidir?

Coca-Cola Orijinal Tat 3L PET, Fanta 3L PET, Coca-Cola Orijinal Tat-Daha Az Kalori 2.5L PET, Fanta 2.5L PET, Sprite 2.5L PET Coca-Cola Zero Sugar 2.5L PET, Coca-Cola Zero Sugar 1L PET   ürünlerinin promosyonlu yıldızlı  kapaklarının altında yer alan 10 haneli kod Daha Daha mobil uygulaması veya urldefense.com/v3/__http:/www.dahadaha.com__;!!BiPlgCE7GXGj!wnUyXuhQV8-r2azKiYMdNqJzdc0OC_r70M29kLislFCbEepPS3LMV2KnvCJgehXUtRWmnVnnlj6ykGCO58w$ web sitesine girilmelidir. Girilen her bir kod karşılığında 150 puan kazanılır. Toplanan puanlarla, hediye seçenekleri arasından Hopi Paracık tercih edildiğinde 10 ya da 25 Paracık kazanılır. Kampanya kapsamında;
 




     
  •  

  • 4 kapak (600 puan) karşılığında 10 Paracık






  •  
  •  

  • 6 kapak (900 puan) karşılığında 25 Paracık kazanılır.







  •  
  •  

  •  



  •  




  •  
  •  




Kampanyadan faydalanmak için yapmam gereken alışveriş tutarı nedir?

Promosyonlu Yıldızlı Kapaklı Coca-Cola Orijinal Tat 3L PET, Fanta 3L PET, Coca-Cola Orijinal Tat-Daha Az Kalori 2.5L PET, Fanta 2.5L PET, Sprite 2.5L PET Coca-Cola Zero Sugar 2.5L PET, Coca-Cola Zero Sugar 1L PET ürünlerinden satın alınması yeterlidir.

Bu kampanyanın bana nasıl bir faydası olacak?

10 ya da 25 Paracık kazanabilirsin.

Kampanya hangi ürünlerde geçerlidir?

Promosyonlu Yıldızlı Kapaklı Coca-Cola Orijinal Tat 3L PET, Fanta 3L PET, Coca-Cola Orijinal Tat-Daha Az Kalori 2.5L PET, Fanta 2.5L PET, Sprite 2.5L PET Coca-Cola Zero Sugar 2.5L PET, Coca-Cola Zero Sugar 1L PET ürünlerinde geçerlidir.

Kampanyadan kaç defa faydalanabilirim?

Kampanya süresi boyunca en fazla 3 kez kazanım sağlayabilirsin. Buna göre; kampanya süresince 10 TL değerindeki 10 Paracık’tan en fazla 2 kez, 25 TL değerindeki 25 Paracık’tan en fazla 1 kez kazanabilirsin.

Kampanyaya özel diğer koşullar

Hopi ve Coca-Cola kampanya koşul, süre ve kapsamını değiştirme hakkına sahiptir.
Daha Daha mobil uygulaması içerisinde; 15 Ocak 2024 – 30 Nisan 2024 tarihleri arasında kazanılan ve cüzdanda tutulan kazanımların 2 Ocak 2025 saat 23.59’a kadar Paracık kazanımına dönüştürülmesi gerekmektedir; aksi halde kazanımlar geçerliliğini kaybedecektir.
Kampanya; 10 TL değerindeki 10 Paracık’tan toplam 35.000 adet, 25 TL değerindeki 25 Paracık’tan toplam 35.000 adet kazanım ile sınırlıdır. 30 Nisan 2024 tarihinden önce bu limitlerin dolması halinde kampanya erken sonlandırılabilecektir.

Diğer şartlar ve koşullar nelerdir?

Hopi ile alışverişlerde Kapıda Ödeme, Havale ve EFT ile ödemelerde ve/veya kredi kartı vb. ‘de 3D güvenlik sistemi kullanmayan üye iş yerlerinde Paracık kazanılmamakta ve/veya indirimlerden istifade edilmemektedir.
Hopinin ödül puanı Paracıklar alışverişlerde 1 Paracık 1 TL değerinde kazanılır/kullanılır. Hopi işyerleri, ürünleri ve/veya kampanyaları itibariyle kazanım/kullanım için farklı değerler uygulanabilir, bazılarında geçerli olmayabilir. Hopi Paracık kurallarını değiştirebilir, uygulamayı sonlandırabilir. Paracıklar takriben 24 saat içinde kullanılabilir hale gelir, en geç 1 yıl içinde kullanılmalıdır. Eğer kazanılan Paracıklar Hediye Paracık ise Hopi uygulamasındaki Hediye Paracık sayfasında belirtilen kullanım tarihine kadar kullanılmalıdır. Hopi ile yapılan alışverişte satın alınan ürün/hizmet iade edilir ya da değiştirilirse, kazanılan Paracık tutarı müşteriden geri alınır; bu işlem müşterinin yeterli Paracık bakiyesi varsa Paracıklarından, aksi durumda iade edilen ürün/hizmetin satış bedelinden mahsup edilerek yapılır. Hopi kampanya koşul, süre ve kapsamını değiştirme hakkına sahiptir. Uygulama indirimi-kullanımlarında iletişim ücreti dahil tüm bedeller ilgili anlaşmalarına göre kullanıcılara aittir.