Harcama Hazır Limit’inle ilk 60 gün ödeme yok. Sonra sadece %2,99 faizle ve 4 taksitle öde.

4 taksitle öde

SON KATILIM TARİHİ: 31.05.2024

KULLANIM ŞARTLARI

Hangi tarihler arasında geçerlidir?

Kampanya 31 Mayıs 2024 23:59 tarihine kadar geçerlidir.

Kampanyadan faydalanmak için gereken alışveriş tutarı nedir?

Kampanya, Harcamaya Hazır Limit kullanılarak yapılacak alışverişlerde geçerlidir.

Bu kampanyanın bana nasıl bir faydası olacak?

Kampanya kapsamında Hopi mobil uygulaması üzerinden Harcamaya Hazır Limit ile yapılan alışverişlerin ilk taksit geri ödemesi, alışverişin yapıldığı tarihten 60 gün sonra başlayacaktır.

Kampanyadan nasıl yararlanabilirsin?

Kampanya Altınyıldız Classics , Bobbi Brown, Boyner, Gallery Crystal, Jo Malone, Kiğılı, Abdullah Kiğılı, MAC Cosmetics, Nezih, Saat&Saat markalarının mobil uygulamaları, web siteleri ve fiziki mağazalarından; Aveda, Clinique, Darphin, Koton, Origins ve Madame Coco, Obilet markalarının mobil uygulama ve web sitelerinden; Estee lauder web sitesinden; Company Store ve Emsan’ın fiziki mağazalarından yapılacak alışverişlerde ilk taksit geri ödemesi, alışverişin yapıldığı tarihten 60 gün sonra başlayacaktır.

Kampanyadan kaç defa faydalanabilirim?

Kampanya koşullarının sağlanması şartı ile her kullanıcı limiti dahilinde dilediği sayıda alışveriş yapabilecektir.

Kampanyaya özel diğer koşullar

 
Kampanya, belirtilen tarihler arasında alışveriş yapılacak ilk 50.000 işlemle sınırlıdır. (Madame Coco’da ilk 1.000, Obilet’te ilk 5.000 işlemle sınırlıdır.) Kampanyada belirtilen sınırlara ulaşıldığında süreden bağımsız kampanya otomatik sona erecektir.
Kampanyadan yararlanabilmek için yeni kullanıcıların Hopi mobil uygulaması üzerinden Harcamaya Hazır Limit hesabını oluşturması yeterlidir.
Harcamaya Hazır Limit’te sunulan finansman hizmetleri BDDK tarafından yetkilendirilen TURK Finansman A.Ş. (Kredim) tarafından sağlanmaktadır.
Kampanyaya katılmak için başvuru yapma koşulu bulunmamaktadır. Kampanyadan mevcut ve ilk kez hesap oluşturan müşteriler faydalanabilir.
Kampanyaya özel tüm alışverişlerde, %2,99 akdi faiz uygulanacaktır.
Kampanya kapsamında 60 gün öteleme dönemine ait faiz tutarı, ilk taksit ödemesine yansıtılacaktır.
Kampanya kapsamında minimum alışveriş tutarı 120,00 TL olup üst limit bulunmamaktadır.
Alışveriş tutarının dışında her işlem özelinde 49,99 TL kampanya katılım bedeli kullanıcı tarafından ödenecektir.
Kampanya kapsamındaki markaların online siteleri ve mobil uygulamalarından yapılan alışverişlerde kullanıcı tarafından 3D secure ekranında 4 taksitin seçilmesi gerekmektedir.
Fiziki mağazalarda Hopi mobil ödeme üzerinden yapılan alışverişlerde Hopi uygulaması üzerinden 4 taksit seçeneğinin kullanıcı tarafından seçilmesi gerekmektedir.
Fiziki mağazalarda TR Karekod üzerinden yapılan alışverişler, Hopi uygulaması üzerinden taksitlendirilebilecek ve kampanya kapsamında geçerli olabilecektir. Bunun için alışveriş sonrasında kullanıcıya SMS ile gönderilen sonradan taksit seçeneği ile, kullanıcının alışveriş yaptığı gün sonuna kadar Hopi uygulaması üzerinden 4 taksite bölmesi gerekmektedir.    
Kısmi iade sonrasında alışveriş tutarının 120,00 TL’nin altına düşmesi durumunda, alışveriş kampanya kapsamından çıkar ve TURK Finansman A.Ş.’nin belirlemiş olduğu faiz oranları geçerli olur.
Kampanya kapsamında yapılan alışverişin tam iade edilmesi halinde, 49,99 TL’lik kampanya katılım bedeli kullanıcıya iade edilecektir. Alışveriş kredisinin kampanya kapsamında olmasına bakılmaksızın, yapılan kısmi iadelerde kampanya katılım bedeli kullanıcıya iade edilmez.
Kredinin kullanıcı tarafından erken kapatılması halinde alışveriş, kampanya kapsamından çıkarılır. İlgili ödemeler krediye yansıtılır ve kullanıcıya iadesi yapılmaz.
Kampanya süresinin uzatılması halinde kullanıcılar web sitesi aracılığı ile bilgilendirilecektir.
Kampanya kapsamında kullanılan alışveriş kredilerinin geri ödemeleri Hopi Mobil Uygulaması veya Kredim mobil uygulama ve www.kredim.com.tr internet sitesinde “Ödeme” kısmından yapılacaktır.
Kampanya kapsamında kullanılan kredilerin taksitlerinin herhangi birinin geri ödemesinde müşteri tarafından gecikme yaşanması halinde, yapılan alışveriş kampanya kapsamı dışında yapılmış kabul edilecek, TURK Finansman A.Ş.’nin belirlediği oranlarla akdi faiz ile gecikme faizi kullanıcıya yansıtılacaktır.
TURK Finansman A.Ş. öncesinde bilgi vermek kaydıyla; kampanya koşullarının tamamında veya bir kısmında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkına münhasıran sahiptir.
Kampanya kapsamında yapılan alışverişlerin İptal/iade işlemlerinde Kredim hesabı oluştururken kabul edilen Kullanıcı Sözleşmesi’nde yer alan “İptal/iade” koşulları geçerli olacaktır.
Yeni kullanıcılar için Kredim tarafından finansal skorlama yapılacak olup, alışveriş kapsamında kullanabileceğiniz finansmana ilişkin limit belirlemek ve finansman hizmetinin sağlanması münhasıran Kredim tasarrufundadır.