Teklif Kodunu Al butonuyla dijipol.com'da seçili sigortalarda 100'den 200'e kadar Paracık kazan. Detaylar aşağıda.

200 Paracık kazan

SON KATILIM TARİHİ: 31.12.2024

KULLANIM ŞARTLARI

Hangi tarihler arasında geçerlidir?

Kampanya 31.12.2024 23:59 tarihine kadar geçerlidir.

Kampanya nerelerde geçerlidir?

HopiDijipol kodu ile 0850 433 0850 Dijipol Sigorta Çağrı Merkezi aracılığıyla veya dijipol.com websitesinden satın alınan poliçelerde geçerlidir.

Kampanyadan faydalanmak için yapmam gereken alışveriş tutarı nedir?

Kampanyadan yararlanmak için poliçe tutarının minimum 3.000 TL olması gerekmektedir.

Bu kampanyanın bana nasıl bir faydası olacak?

Dijipol Sigorta Çağrı Merkezi'nden veya dijipol.com websitesinden alacağın seçili poliçelerde 200'e varan Paracık kazanabilirsin.

Trafik sigortasında 100 Paracık
Tamamlayıcı sağlık sigortasında 150 Paracık 
Kasko sigortasında 200 Paracık

Kampanya hangi ürünlerde geçerlidir?

3000 TL ve üzeri Trafik, Tamamlayıcı sağlık ve Kasko sigortası poliçelerinde geçerlidir.

Kampanyadan kaç defa faydalanabilirim?

Trafik, Tamamlayıcı Sağlık ve Kasko sigorta branşlarında her 3.000 TL ve üzeri poliçe alımlarında ayrı ayrı faydalanabilirsin.

Kampanyaya özel diğer koşullar

Düzenlenen poliçelerin 30 gün içerisinde iptali halinde Paracık kazanımı yoktur.

Poliçe satın alındıktan ve iade süresi geçtikten sonra Dijipol Sigorta tarafından SMS ile bir promosyon kodu iletilecektir. Hopi profilindeki Promosyon Kodu alanından Dijipol Sigorta kampanyasından kodu girerek Paracıkları hesabına yükleyebilirsin.

Dijipol Sigorta haricinde farklı bir acenteden satın alınan tamamlayıcı sigortası poliçeleri kampanya kapsamı dışındadır.

Kampanya dönemi öncesinde, Dijipol Sigorta'dan trafik, tamamlayıcı sağlık ve kasko sigortası almış kişiler kampanyaya dahil değildir. İlk defa Dijipol Sigorta'dan poliçe alacak kişiler için geçerlidir.

Hopi ve Dijipol Sigorta kampanya koşullarını, süresini ve kapsamını değiştirme hakkına sahiptir.

Diğer şartlar ve koşullar nelerdir?

Hopi'nin ödül puanı Paracıklar alışverişlerde 1 Paracık 1 TL değerinde kazanılır/kullanılır. Hopi işyerleri, ürünleri ve/veya kampanyaları itibariyle kazanım/kullanım için farklı değerler uygulanabilir, bazılarında geçerli olmayabilir. Hopi Paracık kurallarını değiştirebilir, uygulamayı sonlandırabilir. Paracıklar takriben 24 saat içinde kullanılabilir hale gelir, en geç 1 yıl içinde kullanılmalıdır. Eğer kazanılan Paracıklar Hediye Paracık ise Hopi uygulamasındaki Hediye Paracık sayfasında belirtilen kullanım tarihine kadar kullanılmalıdır. Hopi ile yapılan alışverişte satın alınan ürün/hizmet iade edilir ya da değiştirilirse, kazanılan Paracık tutarı müşteriden geri alınır; bu işlem müşterinin yeterli Paracık bakiyesi varsa Paracıklarından, aksi durumda iade edilen ürün/hizmetin satış bedelinden mahsup edilerek yapılır. Hopi kampanya koşul, süre ve kapsamını değiştirme hakkına sahiptir. Uygulama indirimi-kullanımlarında iletişim ücreti dahil tüm bedeller ilgili anlaşmalarına göre kullanıcılara aittir.