İstanbul Havalimanı, İGA Pass Daily Domestic'te özel fiyat

özel fiyat

SON KATILIM TARİHİ: 15.05.2024

KULLANIM ŞARTLARI

Kampanya hangi tarihler arasında geçerlidir?

Kampanya 15 Mayıs  2024 23:59 tarihine kadar geçerlidir.

İGA Pass Daily Domestic Avantajları Nelerdir?

Hopi üyesi İstanbul Havalimanı içinde bulunan İç Hat Lounge, Buggy, Öncelikli Check-in ve 1 ve 3 numaralı giriş kapılarındaki güvenlik noktaları ve iç hatlar giden yolcu güvenlik kontrol noktasındaki Hızlı Geçiş noktalarını kullanma hakkına sahip olacaktır.Üstelik dönüş uçuşunuz 4 gün içinde ise, gelen yolcu katındaki Buggy hizmetimizi de kullanabilirsiniz. İGA Pass Daily Domestic paket içeriğindeki 4 günlük Vale & Otopark hizmetinden faydalanabilirsiniz.

Hopi indirim kodunu nasıl kullanabilirim?

Hopi Kodunuz ile; İGA Pass Daily Domestic paketinin satın almak için  web sitesi (www.igapass.com)  ve  İstanbul Airport mobil uygulamasından sepette HOPİ kampanya kodunu ''Kupon Kodu alanına'' girerek satın alımı kampanyalı gerçekleştirebilirsiniz.

Bu kampanyanın bana nasıl bir faydası olacak?

Kampanya katılım şifrenizi HOPİ uygulamasından indirebilirsiniz. Alınan şifreyi İGA Pass Daily Domestic paketinin satın almak için  web sitesi (www.igapass.com)  ve  İstanbul Airport mobil uygulamasında  kullanarak  1500 TL olan İGA İç Hat Lounge giriş ücreti kampanya kapsamında 1.425 TL’den satışa sunulacaktır.0-6 yaş çocuklar İGA İç Hat Lounge hizmeti ücretsiz faydalanabilirler.  Kampanya, diğer kampanyalar ile birleştirilemez. HOPİ ve TAYA Yolcu Hizmetleri A.Ş. kampanyayı sonlandırma ve değiştirme hakkını saklı tutar. Öncelikli Check in Türk Hava Yolları için öncelikli check-in İGA Passlilere özel G39 kontuarıdır.
Buggy; İç hatlar giden yolcu katındaki buggy deski, uçuş kapılarına inen yürüyen merdivenlerin karşısında bulunmaktadır.
İç hatlar gelen katında, G durağı G5 kapısının yanında yer almaktadır.İç hatlar gelen yolcu katındaki buggy çağırma noktası, G10 kapısının karşısında yer almaktadır.

Vale Otopark;

•Vale & Otopark hizmetinin ödeme noktaları; Mor P3 ve Kırmızı P3 otopark alanında yer almaktadır. Vale hizmeti tercih eden misafirlerimiz, katlı otopark içerisindeki ödeme noktaları haricinde terminal içerisinde iç hat gelen yolcu katında 9 no’lu çıkış kapısı, dış hat gelen katında 13 no’lu çıkış kapısı yakınında bulunan vale ödeme noktalarımızda da işlem yaptırabilirler.
Vale & Otopark
•Valenin misafirden aracı teslim alma noktaları: Giden yolcu katında iç hatlar için 2 nolu girişin karşısında ve dış hatlar için 5 nolu girişin karşında olmak üzere 2 adet; CIP alanında ise 1 adet vale teslim alma noktası mevcuttur.
•Valenin misafire aracı teslim etme noktaları: Gelen yolcu katında iç hatlar için 9 nolu çıkış karşısında ve dış hatlar için 13 nolu çıkışın karşısında olmak üzere 2 adet vale teslim etme noktası mevcuttur.

Kampanyadan kaç defa faydalanabilirim?

Bu Kampanyadan bir kez faydalanabilirsiniz.

Diğer şartlar ve koşullar nelerdir?

Uygulama indirimi-kullanımlarında iletişim ücreti dahil tüm bedeller ilgili anlaşmalarına göre kullanıcılara aittir.