AVIS Caravan'da karavan kiralamalarınızda özel fiyatlara ek 50 Paracık kazan.

50 Paracık kazan

SON KATILIM TARİHİ: 31.12.2024

KULLANIM ŞARTLARI

Hangi tarihler arasında geçerlidir?

Kampanya 31 Aralık 2024 23:59 tarihine kadar geçerlidir.

Kampanya nerelerde geçerlidir?

Hopi üyesi Avis Caravan’da Hopi QR Kodum tanıtılarak yapılacak alışverişlerde geçerlidir.

Kampanyadan faydalanmak için yapmam gereken alışveriş tutarı nedir?

Avis Caravan’da alışveriş yapman yeterli olacaktır.

Bu kampanyanın bana nasıl bir faydası olacak?

Avis Caravan’da Hopi QR kodunu tanıtarak yaptığın kiralamalarda 50 TL değerinde Paracık kazanabilirsin.

Kampanya hangi ürünlerde geçerlidir?

Sadece karavan kiralamlarında geçerlidir.

Kampanyadan kaç defa faydalanabilirim?

Her gün 1 defa yararlanabilirsin.

Kampanyaya özel diğer koşullar

Kampanya Firma’nın diğer indirimleriyle birleştirilir. Ancak kampanyaları ile birleşmez.
Hopi ve Avis Caravan kampanya koşul, süre ve kapsamını değiştirme hakkına sahiptir.  

Diğer şartlar ve koşullar nelerdir?

Rezervasyon için www.avis.com.tr/avis-caravan-kampanyalari/hopili-olmanin-avantajlarini-avis-caravanda-yasayin sayfasından ya da 02165885166 no'lu AVIS Çağrı Merkezi hattından yapılabilir.
Bu sayfadan görüntüleyeceğiniz fiyatlar ve rezervasyon size özeldir.
Karavan teslim alma esnasında üyeliğinizin olduğu Hopi APP’inden Hopi QR kod ibraz edilmelidir. Aksi halde karavan teslim edilemez.
Ödemenin rezervasyon anında tamamlanması gerekmektedir. Ödeme, asıl sürücünün şahsi kredi kartından alınacak olup sürücünün ödeme esnasında ofiste olması gerekmektedir. Kiralama koşulları gereği  27 Yaş, 3 yıllık B sınıfı ehliyet, 1 adet şahsa ait kredi kartı, 2500 TL depozito koşullarının karşılanmış olması gerekmektedir. Aynı zamanda sürücünün 75 yaşını aşmamış olması gerekmektedir.
İptal/iade koşulları için Avis Caravan kiralama koşulları linki ziyaret edilmelidir. Rezervasyon uzatılmak istenirse karavan@avis.com.tr , karavanres@avis.com.tr  adreslerine mail atılmalı. Teslimat aşamasında karavan kullanımı için gerekli eğitimler verilmektedir. Kullanım bu eğitim doğrultusunda olmalıdır ve müşterilerimiz konuya dair tüm sorularını eğitim esnasında yönlendirebilir. Kamp için gerekli ekipmanlar sağlanmaktadır, sağlanan ekipmanlar karavan teslim alma/eğitim esnasında belirtilecektir. Rezervasyon KKB sorgusuna göre oluşturulmaktadır. (Rezervasyon talebi alındığı anda KKB sorgulanır ve uygun değilse rezervasyon konfirme edilmez.) 2. sürücü (ilk ek sürücü) ücretsizdir. Daha fazla ek sürücü için AVIS Çağrı Merkezi’nden bilgi alınabilir. KM sınırı bulunmamaktadır. Kampanya 31.12.2022 tarihine kadar geçerlidir. Paracık yüklemesi, karavan müşteri tarafından teslim edilip fatura kesildiğinde gerçekleşecektir. AVIS Genel Kiralama Koşulları geçerlidir.

Hopi ile alışverişlerde Kapıda Ödeme, Havale ve EFT ile ödemelerde ve/veya kredi kartı vb. ‘de 3D güvenlik sistemi kullanmayan üye iş yerlerinde Paracık kazanılmamakta ve/veya indirimlerden istifade edilmemektedir.

Hopinin ödül puanı Paracıklar alışverişlerde 1 Paracık 1 TL değerinde kazanılır/kullanılır. Hopi işyerleri, ürünleri ve/veya kampanyaları itibariyle kazanım/kullanım için farklı değerler uygulanabilir, bazılarında geçerli olmayabilir. Hopi Paracık kurallarını değiştirebilir, uygulamayı sonlandırabilir.