KARACA Kampanya & İndirim

Tıkla Kazan butonuyla karaca.com'da %3,5 Paracık'a ek "215MRTHP" koduyla Hopililere özel fiyat!

%3,5 Paracık kazan

SON KATILIM TARİHİ: 31.12.2024

KULLANIM ŞARTLARI

Hangi tarihler arasında geçerlidir?

Kampanya 31 Aralık 2024 23:59 tarihine kadar geçerlidir.

Kampanya nerelerde geçerlidir?

Hopi kampanyası üzerinden yönlenerek Karaca websitesinden ve uygulamasından yapılacak alışverişlerde geçerlidir. 

Kampanyadan faydalanmak için yapmam gereken alışveriş tutarı nedir?

%3,5 Paracık kazanmak için istediğin tutarda alışveriş yapabilirsin.

Bu kampanyanın bana nasıl bir faydası olacak?

Tıkla Kazan butonuna tıklayarak Karaca websitesinden ve uygulamasından yapacağın alışverişlerinde tüm indirim ve kampanyalara ek %3,5 Paracık kazanabilirsin. Aynı zamanda 

215MRTHP kodu ile 2 ve üzeri ürün alındığında sepette geçerli %15 İndirim kazanabilirsin.

Kupon kodu: 215MRTHP

Sadece

www.karaca.com/sana-ozel-surpriz-firsatlar sayfasındaki ürünlerde 31 Mart 2024 23:59 tarihine kadar geçerlidir. Başka indirim ve kampanyalarla birleştirilemez. Kupon kodundan 1 kullanıcı 1 kez faydalanabilir.

Kampanya hangi ürünlerde geçerlidir?

Tüm ürünlerde geçerlidir.

Kampanyadan kaç defa faydalanabilirim?

İstediğin kadar faydalanabilirsin. 

Kampanyaya özel diğer koşullar

Kazanılan Paracık yapılacak alışverişin sepet tutarından kargo, KDV ve varsa kısmi iade düşüldükten sonra hesaplanacaktır.

Toplu alımlarda Paracık kazanım hakkı yoktur. Toplu Alım: “1 ay içerisinde herhangi bir üründen 3 adet ve üzeri alımlar, ve/veya aynı adrese aynı müşteri tarafından yapılan herhangi bir üründen 3 adet ve üzeri alımlar, ve/veya farklı adrese aynı müşteri tarafından yapılan herhangi bir üründen 3 adet ve üzeri alımlar ” toplu alım olarak adlandırılır."

Paracıklar 60 ile 90 gün içerisinde marka onayı ile birlikte yüklenecektir.

Paracık kazanım bildirimi gelmeyen işlemlerin sorgulanması için alışveriş tarihinden sonra 1 ay içerisinde Hopi'ye bildirmen gerekir. Daha sonraki bildirimler işleme alınmayacaktır.  

Paracık yüklemelerinde marka kaynaklı gecikmeler yaşanabilir. Bu gecikmelerden Hopi sorumlu değildir.

Diğer şartlar ve koşullar nelerdir?

Hopi’nin ödül puanı Paracıklar alışverişlerde 1 Paracık 1 TL değerinde kazanılır/kullanılır. Hopi işyerleri, ürünleri ve/veya kampanyaları itibariyle kazanım/kullanım için farklı değerler uygulanabilir, bazılarında geçerli olmayabilir. Hopi Paracık kurallarını değiştirebilir, uygulamayı sonlandırabilir. Paracıklar en geç 1 yıl içinde kullanılmalıdır. Sipariş iptal ya da iade edildiğinde aldığın ürün/ürünler üzerinden Paracık kazanma hakkı olmayacaktır. Kısmi iade yapıldığında kazanılacak Paracık tutarına, iade edilen ürünün tutarı dahil edilmeyecektir.   

Hopi ve Karaca kampanya koşul, süre ve kapsamını değiştirme hakkına sahiptir.

Hopi’nin size sağladığı avantajları kullanarak Hopi İş Yerinden veya iş ortağından ("satıcı") yaptığınız alışveriş tamamen siz ve satıcı arasındadır. Satın aldığınız ürünün veya hizmetin size sunulması, tamamen satıcının sorumluluğundadır. Hopi, kampanya dahilinde satıcıdan satın aldığınız herhangi bir ürün veya hizmetin tarafınıza teslim edileceğini/sağlanacağını garanti etmez.