Harcamaya Hazır Limit'inle alışverişini şimdi yap, 60 gün sonra vade farksız 3 taksitle öde.

60 gün sonra öde

SON KATILIM TARİHİ: 31.10.2024

KULLANIM ŞARTLARI

Hangi tarihler arasında geçerlidir?

Kampanya 31 Ekim 2024 23:59 tarihine kadar geçerlidir.
Kampanya kapsamında kullanacağınız alışveriş kredisi ve finansman hizmetleri BDDK tarafından yetkilendirilen TURK Finansman A.Ş. (Kredim) tarafından sunulmaktadır.

Kampanyadan faydalanmak için gereken alışveriş tutarı nedir?

Kampanya, Harcamaya Hazır Limit kullanılarak yapılacak alışverişlerde geçerlidir. Kampanya kapsamında minimum alışveriş tutarı 30,00 TL olup üst limit bulunmamaktadır.

Bu kampanyanın bana nasıl bir faydası olacak?

Kampanya kapsamında Harcamaya Hazır Limit ile yapılan alışverişlerde 3 taksite kadar vade seçeneği seçildiğinde kredi geri ödemelerine vade farkı yansımayacaktır.  

Kampanyadan nasıl yararlanabilirsin?

Kampanya Altınyıldız, Bobbi Brown, Gallery Crystal, Jo Malone, Kiğılı, MAC Cosmetics, Nezih ve Saat&Saat markalarının mobil uygulamaları, web siteleri ve fiziki mağazalarından; Aveda, Clinique, Darphin, Koton, Origins, Madame Coco ve Obilet markalarının mobil uygulama ve web sitelerinden; Company Store ve Emsan’ın fiziki mağazalarından yapılacak alışverişlerde geçerlidir.

Kampanyadan yararlanabilmek için yeni kullanıcıların Hopi mobil uygulaması üzerinden Harcamaya Hazır Limit hesabını oluşturması yeterlidir.

Alışveriş tutarının dışında her işlem özelinde 49,99 TL kampanya katılım bedeli kullanıcı tarafından ödenecektir.

Kampanyadan kaç defa faydalanabilirim?

Kampanya koşullarının sağlanması şartı ile her kullanıcı limiti dahilinde dilediği sayıda alışveriş yapabilir.

Diğer Koşullar

Kampanyaya katılmak için başvuru yapma koşulu bulunmamaktadır. Kampanyadan mevcut ve ilk kez hesap oluşturan müşteriler faydalanabilir.
Kısmi iade sonrası alışveriş tutarının 30,00 TL’nin altına düşmesi durumunda, alışveriş kampanya kapsamından çıkarılır ve Kredim’in mevcut faiz oranı uygulanır
Kampanya kapsamında yapılan alışverişin tam iade edilmesi halinde, 49,99 TL’lik kampanya katılım bedeli kullanıcıya iade edilecektir. Alışveriş kredisinin kampanya kapsamında olmasına bakılmaksızın, yapılan kısmi iadelerde kampanya katılım bedeli kullanıcıya iade edilmez.
Kredinin kullanıcı tarafından erken kapatılması halinde alışveriş kampanya kapsamından çıkarılır. İlgili ödemeler krediye yansıtılır ve kullanıcıya iadesi yapılmaz.
Kampanya süresinin uzatılması halinde kullanıcılar bilgilendirilecektir.
Kampanya kapsamında kullanılan alışveriş kredilerinin geri ödemeleri Hopi Mobil Uygulaması veya Kredim mobil uygulama ve www.kredi.com.tr/ internet sitesinde “Ödeme” kısmından yapılacaktır.
Kampanya kapsamında yapılan alışveriş kredi taksitlerinin geri ödemesinde müşteri tarafından gecikme yaşanması halinde, yapılan alışveriş kampanya kapsamı dışında yapılmış kabul edilecek, TURK Finansman A.Ş.’nin belirlediği oranlarla akdi faiz ile gecikme faizi kullanıcıya yansıtılacaktır.
TURK Finansman A.Ş. öncesinde bilgi vermek kaydıyla; kampanya koşullarının tamamında veya bir kısmında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkına münhasıran sahiptir.
Kampanya kapsamında yapılan alışverişlerin İptal/iade işlemlerinde Kredim hesabı oluştururken kabul edilen Kullanıcı Sözleşmesi’nde yer alan “İptal/iade” koşulları geçerli olacaktır.
Yeni kullanıcılar için Kredim tarafından finansal skorlama yapılacak olup, alışveriş kapsamında kullanabileceğiniz alışveriş kredisi limitini belirlemek ve kredinin verilmesi  münhasıran Kredim tasarrufundadır.