Seçili Boynerler’de saatler Hopi Hour’u gösterecek. Hafta içi her gün artık 17:00 - 22:00 saatleri arası Hopi Hour! Cebindeki Paracıklara ek ekstra 250 TL anında hediye. :)

250 TL anında hediye

SON KATILIM TARİHİ: 25.10.2024

KULLANIM ŞARTLARI

Hangi tarihler arasında geçerlidir?

Kampanya seçili Boynerler’de 25 Ekim gün sonuna kadar, hafta içi her gün 17.00-22.00 saatleri arasında geçerlidir. 

Kampanya nerelerde geçerlidir?

Hopi üyesi  İstanbul Cevahir, İstanbul İstinye Park, İstanbul Maramara Forum İstanbul Boyner Cadde, Forum İstanbul, Vadistanbul, Park Afyon, Ankara Cepa, Ankara Acity, Antalya Alanyum, Antalya Alanya, Çanakkale 17 Burda, Edirne Erasta, Gaziantep Sanko Park, Gaziantep Primemall, İzmir İstinye Park, İzmir Çiğli Kipa, Kars, Forum Kayseri, Konya Kulesite, Malatya Park, Sakarya Serdivan, Sakarya Agora Adapazarı, Forum Tra Boyner mağazalarında Hopi QR Kodum tanıtılarak yapılacak alışverişlerde geçerlidir.

Kampanya Kadın, Çocuk, Erkek, Streetwear, Home, Active&Outdoor kategorilerinden yapılacak alışverişlerde geçerlidir.
Home kategorisinde elektirkli ev aletleri kampanyaya dahil değildir.

Kampanyadan faydalanmak için yapmam gereken alışveriş tutarı nedir?

250 TL değerinde hediye aynı mağazada 2.750 TL ve üzeri alışverişlerinde kullanılabilir. Boyner mağazalarında geçerli Paracıklara ek olarak kullanılabilir.

Kampanyadan günde 1 kere faydalanabilirsin. 

Diğer şartlar ve koşullar nelerdir?

Hopinin ödül puanı Paracıklar alışverişlerde 1 Paracık 1 TL değerinde kazanılır/kullanılır. Hopi işyerleri, ürünleri ve/veya kampanyaları itibariyle kazanım/kullanım için farklı değerler uygulanabilir, bazılarında geçerli olmayabilir. Hopi Paracık kurallarını değiştirebilir, uygulamayı sonlandırabilir. Eğer kazanılan Paracıklar Hediye Paracık ise Hopi uygulamasındaki Hediye Paracık sayfasında belirtilen kullanım tarihine kadar kullanılmalıdır. Hopi ile yapılan alışverişte satın alınan ürün/hizmet iade edilir ya da değiştirilirse, kazanılan Paracık tutarı müşteriden geri alınır; bu işlem müşterinin yeterli Paracık bakiyesi varsa Paracıklarından, aksi durumda iade edilen ürün/hizmetin satış bedelinden mahsup edilerek yapılır. Hopi kampanya koşul, süre ve kapsamını değiştirme hakkına sahiptir.