CarrefourSA Kart’ının kayıtlı olduğu cep telefonunu Hopi’nle eşleştir. 1.500 TL ve üzeri alışverişinde 150 Paracık kazan.

150 Paracık kazan

SON KATILIM TARİHİ: 30.09.2024

KULLANIM ŞARTLARI

Hangi tarihler arasında geçerlidir?

Kampanya 30 Eylül 2024 23:59 tarihine kadar geçerlidir.

Kampanya nerelerde geçerlidir?

Kampanya kapsamında CarrefourSA marketlerinde ve Lezzet Arası istasyonlarında Paracık kazanımı ve kullanımı gerçekleşmektedir. CarrefourSA marketlerindeki Hızlı Kasa'larda ise Paracık kazanımı gerçekleşmekte; ancak Paracık kullanımı gerçekleşmemektedir.
Kampanya CarrefourSA Online Market uygulaması ve www.carrefoursa.com 'da geçerli değildir.
Hopi içerisindeki Cüzdanım/Diğer Kartlarım alanında Carrefoursa Kart eşleştirmeni yapman ve alışveriş sonrasında Carrefoursa kasalarında cep telefonu numaranı söylemen gerekiyor. CarrefourSA Kart’ın bulunmuyorsa, Hopi içerisinden CarrefourSA Kart sahibi olabilirsin.

Kampanyadan faydalanmak için yapmam gereken alışveriş tutarı nedir?

Minimum 1.500 TL harcama yapman gerekiyor.

Bu kampanyanın bana nasıl bir faydası olacak?

Kampanyaya dahil ürünlerden 1.500 TL ve üzerindeki harcamalarında 150 Paracık kazanabilirsin.

Kampanya hangi ürünlerde geçerlidir?

Aşağıda belirtilen ürünler hariç tüm ürünlerde geçerlidir.
Kampanyaya Dahil Olmayan Ürünler: Alkollü içecek, tütün mamulleri, şans oyunları, kasa poşeti, hediye kart, kuyum, yılbaşı kolisi, ramazan kolisi, kurban alışverişleri, kurban kolisi, cep telefonu, büyük beyaz eşya, klima (vantilatör hariç), kombi, mekan ısıtma, hava temizleyiciler, ev su ısıtma, mini fırınlar, ocak- ankastre, televizyon, bilgisayar, laptop, tablet, yazıcı ve fotokopi kâğıdı alışverişleri ile GSM TL ve E-PİN yüklemeleri.
Yukarıda belirtilen ürünler alışveriş fişinde bulunduğu takdirde, ürünlerin tutarları fişten düşülerek kampanyalı alışveriş tutarı hesaplaması yapılacaktır.


Kampanyadan kaç defa faydalanabilirim?

Kampanyadan ayda 1 defa faydalanabilirsin.

Kampanyaya özel diğer koşullar

Hopi içerisinde

Cüzdanım –  Diğer Kartlarım adımlarını takip ederek Carrefoursa Kart'ını kolayca eşleştirebilir,  kartın yoksa yeni kart oluşturabilirsin. Diğer Kartlarım sayfasında Carrefoursa Kart alanını görmüyorsan; uygulamanı güncelleyerek, yapmak istediğin Carrefoursa Kart işlemini hızlıca tamamlayabilirsin.
Kampanya, CarrefourSA Puan kampanyaları ve CarrefourSA'nın promosyon kodu kampanyaları ile birleştirilemez.
Kampanyaya katılım toplam 5.000 kişi ile sınırlıdır.
Ödeme esnasında CarrefourSA puan, kurumsal hediye kart, esnek kart, online kod, çek kullanılırsa bu tutarlar kampanya kapsamında değerlendirilmeyecek ve bu şekilde yapılan ödemeler toplam fiş tutarından düşülecektir.

Hopi ve CarrefourSA kampanya koşul, süre ve kapsamını değiştirme hakkına sahiptir. 

Diğer şartlar ve koşullar nelerdir?

Hopinin ödül puanı Paracıklar alışverişlerde 1 Paracık 1 TL değerinde kazanılır/kullanılır. Hopi işyerleri, ürünleri ve/veya kampanyaları itibariyle kazanım/kullanım için farklı değerler uygulanabilir, bazılarında geçerli olmayabilir. Hopi Paracık kurallarını değiştirebilir, uygulamayı sonlandırabilir. Paracıklar takriben 24 saat içinde kullanılabilir hale gelir, en geç 1 yıl içinde kullanılmalıdır. Eğer kazanılan Paracıklar Hediye Paracık ise Hopi uygulamasındaki Hediye Paracık sayfasında belirtilen kullanım tarihine kadar kullanılmalıdır. Hopi ile yapılan alışverişte satın alınan ürün/hizmet iade edilir ya da değiştirilirse, kazanılan Paracık tutarı müşteriden geri alınır; bu işlem müşterinin yeterli Paracık bakiyesi varsa Paracıklarından, aksi durumda iade edilen ürün/hizmetin satış bedelinden mahsup edilerek yapılır. Hopi kampanya koşul, süre ve kapsamını değiştirme hakkına sahiptir. Uygulama indirimi-kullanımlarında iletişim ücreti dahil tüm bedeller ilgili anlaşmalarına göre kullanıcılara aittir.