Dışarıdan öyle gibi görünmese de mayo seçimi en az kadınlar için olduğu kadar erkekler için de önemli. Erkek mayo seçiminde en çok dikkat edilmesi gereken şey, yıl boyu tutturduğun kişisel tarzına sadık kalmak. Örneğin, gündelik yaşamda çok sade bir tarzı benimsiyorsan mayo alırken iddialı renklere yönelmek riskli olabilir. Bu yaz henüz plaj alışverişine çıkamadıysan en şık erkek mayo modellerine birlikte göz atalım. 

Dalgalara Kapıl


Mavinin açık tonundan laciverte doğru yumuşak bir geçiş yapan bu mayo, denizle uyumlu bir çizgiye sahip. North of Navy’nin bu erkek mayo modeliyle denizdeki dalgalarla yarışabilirsin. 
 

Dikey Çizgiler 


Dikey çizgilere sahip erkek mayo modelleri, olduğundan daha ince görünmek isteyen erkeklerin yardımına koşuyor. Vücudu uzatan dikey çizgili bu mayo, rahat ve şık bir görünüm için sade bir tişört ve parmak arası terliklerle kombinlenebilir.
 

Plajda Kamuflaj


Kamuflaj desenler son yılların en yaygın trendlerinden biri oldu ve şimdi de bu trend plajlarda fırtına estirmeye geliyor. Bu mayo özellikle çok ince erkekler için ideal, çünkü kamuflaj deseni genişlik ve hacim etkisi yaratıyor.

 Plaj İddiası 


Ofiste ve sokakta iddialı olmaktan çekinmiyorsan plajda da bu cesur tavrı devam ettirebilirsin. Belki pembe mayo herkese göre değil ancak kendine güveniyorsan dikkatleri çok şık bir şekilde üzerine çekeceğin garanti!
 

Retro


Retro spor giysiler bir süredir çok moda ve nostaljik erkek mayo modelleri de 2019 yaz trendleri arasındaki yerini aldı. Eski yıllardaki jimnastik öğretmenlerine benzemekten çekinme, bu tarz artık son derece çekici.
 

Slip Mayo


Erkekler genelde slip mayo sevenler ve sevmeyenler olarak ikiye ayrılıyor. Eğer slip mayo modelleri seni de pek cezbetmiyorsa adidas’ın bu mayosunu gördükten sonra fikrin değişebilir. Yan kısımlarında markanın ikonik üç çizgisini taşıyan mayo, yüzücü erkeklerin favorisi olmaya aday.

Sportif 


Dünyaca ünlü spor markaları bu yıl yalnızca sokak modasını değil, plaj modasını da ele geçiriyor. Nike logolu bu mayoyu yalnızca denizde değil, sokaklarda tişörtlerle kombinleyerek de giyebilirsin.  
 

Çiçekli Mayo 


Çiçek desenleri yalnızca kadınların favorisi olmaktan çıktı ve erkeklerin günlük giysilerine de sıçradı. O yüzden yaz çiçeklerini sahile taşımakta hiçbir sorun yok. Eğer genelde tek renk mayo giyiyorsan, desen dünyasına adım atmak için iyi bir başlangıç olabilir.