HopiPay Kullanıcı Sözleşmesi (“Sözleşme”), aşağıda bilgileri yer alan (“Şirket”) ile HopiPay hizmetlerini kullanan Kullanıcı arasında, Kullanıcı’nın elektronik ortamda Sözleşme’yi onaylamasıyla kurulmuş ve yürürlüğe girmiştir. Kullanıcı, işbu Sözleşme’de yer alan düzenlemeleri kabul ettiğini ve sağladığı bilgilerin doğruluğunu onayladığını beyan, kabul ve taahhüt eder.

BNR Teknoloji A.Ş.

Adres: Maslak Mah. AOS 55. Sokak 42 Maslak Sitesi No:4 Kat: 9 Kolektif House Sarıyer / İstanbul

İnternet Sitesi: www.hopi.com.tr

Genel Müdürlük: 0850 222 05 80

Müşteri Hizmetleri: 0850 200 66 88

Faks: (0212) 345 09 20

E-posta: bnrteknoloji@hs03.kep.tr, info@hopi.com.tr

MERSİS: 0335041279900014

Sözleşme’de Şirket ve Kullanıcı birlikte “Taraflar” ve ayrı ayrı “Taraf” olarak anılacaktır.

İşbu Sözleşme’nin konusu Kullanıcı’nın HopiPay Hizmetleri’nden faydalanmasına ilişkin Taraflar’ın hak ve yükümlülüklerini belirlenmesidir.

Tanımlar

Cüzdan: HopiPay Hizmetleri kapsamında Kullanıcı için Şirket’in anlaşmalı olduğu Ödeme Hizmeti Sağlayıcı tarafından oluşturulan ve tanımlandığı ödeme hesabı veya ödeme aracına ilişkin bilgileri kullanarak Kullanıcı’ya ödeme işlemi gerçekleştirme imkanı sağlayan ve HopiPay Hizmetleri’ne konu olan dijital cüzdandır.

İşyerleri: Kullanıcı’nın Uygulama üzerinden Cüzdan aracılığı ile satın aldığı / faydalandığı mal ve hizmetleri sunan ve/veya sair ödeme işlemlerinin tarafı olan Şirket’in anlaşmalı olduğu taraflardır.

HopiPay Hizmetleri: Kullanıcı’nın Cüzdan’ı üzerinden Şirket’in anlaşmalı olduğu Ödeme Hizmeti Sağlayıcı tarafından sağlanan hizmetlerden faydalanmasına Şirket tarafından imkan verilen ve Şirket tarafından sağlanan ancak ödeme veya elektronik para hizmetleri niteliğinde olmayan Cüzdan’a ilişkin ek hizmetlerdir.

Kullanıcı: Cüzdan’ı kullanan ve bu kapsamda HopiPay Hizmetleri’nden işbu Sözleşme’de belirtilen koşullar dahilinde yararlanan kullanıcı.

Ödeme Hizmeti Sağlayıcı: Şirket’in Cüzdan’ın ve Cüzdan’a ilişkin ödeme ve elektronik para hizmetlerinin sunulması kapsamında anlaşmalı olduğu, 6493 Ödeme ve Menkul Kıymet Mutabakat Sistemleri, Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para Kuruluşları Hakkında Kanun kapsamında faaliyet izni bulunan ödeme hizmeti sağlayıcı üçüncü taraf.

Uygulama: : Data iletişimi bulunan akıllı cihazlara (cep telefonu, tablet vb.) yüklenerek ve İşyerleri’nde (fiziksel mağazalar ile duruma göre elektronik ticaret siteleri ve çağrı merkezi satış birimlerinde) yapılacak ürün ve hizmet alımlarında, Hopi İçin Bilgilendirme ve Kullanıcı Sözleşmesi’nde öngörülen şartlarda menfaatler kazanıp yine İşyerleri’ndeki ürün alışverişlerinde, belirlenen koşullarda indirim, hediye ürün temin vb. amaçlı kullanabilmelerini sağlayan Hopi mobil uygulama servisidir.

Kullanım Şartları

HopiPay Hizmetleri, münhasıran Şirket’in yönetimi ve Ödeme Hizmeti Sağlayıcı ile söz konusu olan/olacak anlaşmalar doğrultusunda Kullanıcı’ya sunulmaktadır.

Cüzdan oluşturulması ve HopiPay Hizmetleri için kayıt esnasında Kullanıcı’nın elektronik para hesap açılışına ilişkin olarak Ödeme Hizmeti Sağlayıcı ile akdettiği sözleşme ve işbu Sözleşme hüküm ve koşulları uyarınca Kullanıcı’ya, Uygulama’nın HopiPay alanı içerisinde erişebileceği ve işlem yapabileceği bir elektronik para hesabı ve buna ilişkin Cüzdan Ödeme Hizmeti Sağlayıcı tarafından oluşturulur.

Kullanıcı, işbu Sözleşme’yi akdetmek için gereken yasal ehliyete sahip bulunduğunu beyan eder.

Kullanıcı, HopiPay Hizmetler’inden faydalanmak için Şirket tarafından talep edilen bilgileri tam, doğru ve güncel bir şekilde sağlayarak işbu Sözleşme’yi onaylaması gerektiğini bildiğini beyan eder. Bu bilgilerin eksik veya gerçeğe aykırı olarak verilmesi ya da güncel olmaması nedeniyle Kullanıcı’nın ürün ve hizmetlerden faydalanılamamasından Şirket sorumlu değildir. Şirket, Kullanıcı’nın bilgilerinin doğruluğunu ve güncelliğini sağlamak amacıyla 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na uygun olarak ek tedbirler getirebilir, ilave doğrulama aşamaları tesis edebilir.

Kullanıcı, Ödeme Hizmeti Sağlayıcı ile ödeme hizmetlerine ilişkin geçerli bir sözleşmesi bulunmaması halinde Cüzdan’dan faydalanamayacağını; bu nedenle Şirket’in HopiPay Hizmetleri’ni Kullanıcı’ya sunmasının mümkün olmadığını bildiğini kabul eder.

Cüzdan’da en fazla 75.000,00 Türk Lirası tutarında bakiye bulunabilir. Döviz cinsi para birimleri ile Cüzdan üzerinden işlem yapılamayacaktır.

Cüzdan ile harcama yapılabilmesi için Uygulama üzerinden ödeme yöntemi olarak Cüzdan’ın seçilmesi ve işlemin bu şekilde tamamlanması gerekmektedir. Cüzdan üzerinden gerçekleştirilen işlemler sonuçlanmadan önce Kullanıcı’ya işlem ücretine ilişkin bilgi verilir ve işlem onayıyla birlikte işlem ücretinin tahsilatı gerçekleştirilir.

Cüzdan kapsamında sunulan ödeme ve elektronik para ile ilişkili hizmetler Ödeme Hizmeti Sağlayıcısı tarafından sunulmakta olup Kullanıcı’nın bu hizmetlerle ilgili taleplerinin muhatabı Kullanıcı’nın onayladığı çerçeve sözleşmenin tarafı olan Ödeme Hizmeti Sağlayıcısı’dır. Tereddüte mahal vermemek adına; Şirket, hiçbir şekilde Cüzdan’a ilişkin ödeme ve elektronik para hizmetlerini sağlamamakta, yalnızca Uygulama üzerinden Cüzdan’ın sunulması ve ek imkanların sağlanması çerçevesinde HopiPay Hizmetleri’ni sağlamaktadır.

Şirket ve Ödeme Hizmeti Sağlayıcı birbirinden bağımsız taraflardır. İşbu Sözleşme’nin ve Ödeme Hizmeti Sağlayıcı’nın sözleşmesinin Kullanıcı tarafından onaylanması veya Cüzdan kapsamında Ödeme Hizmeti Sağlayıcı’nın hizmetlerinin ve HopiPay Hizmetleri’nin benzer anlarda sunulması, Şirket ve Ödeme Hizmeti Sağlayıcı arasında ortaklık, temsilcilik, işçi-işveren veya benzeri bir ilişki anlamına gelmez.

Kullanıcı, Cüzdan’dan faydalanılmasına ilişkin olarak Şirket’in anlaşmalı olduğu ödeme hizmeti sağlayıcısının değişebileceğini, bu durumda Cüzdan’dan faydalanmak için yeni ödeme hizmeti sağlayıcısının taraf olduğu yeni bir sözleşmenin akdedilmesi gerekeceğini bildiğini kabul ve beyan eder.

Kullanıcı tarafından Cüzdan aracılığı ile gerçekleştirilen işlemler karşılığında ve/veya Cüzdan hareketlerinden bağımsız olarak Şirket tarafından Kullanıcı’ya HopiPay Hizmetleri kapsamında çeşitli ek faydalar, fırsatlar ve/veya imkanlar vb. ek menfaatler sağlanabilecektir. İşbu menfaatler Şirket için yükümlülük niteliğinde olmayıp Şirket’in zaman zaman sunabileceği kampanya, puan toplama vb. faaliyetleri mahiyetindedir. İşbu kapsamda ilgili menfaatlerin sağlanmasına ilişkin hüküm ve koşullar ayrıca Şirket tarafından belirlenir, değiştirilebilir veya tamamen kaldırılabilir. Benzer şekilde sağlanan menfaatlerin sair kampanya/imkanlarla birleştirilme imkanı, süresi, geçerlilik tarihi, tüm kullanıcılar için geçerli olup olmayacağı, işlemin geri alınması-iptali-iadesi vb. hallerde yansıması gibi hususlar Şirket’in takdirindedir.

İptal, iade ve geri yükleme işlemlerinde ilgili ödeme hizmetleri Ödeme Hizmeti Sağlayıcı tarafından sunulacak olmakla beraber Uygulama üzerinden işbu işlemler, İşyeri hareketleri ekranı ile takip edilebilir ve Cüzdan’a yansımaları görülebilir. İşlemlerin tamamlanmasının süresi değişiklik gösterebilir. İşbu süreçler ve akışlar, gerek Şirket gerek Ödeme Hizmeti Sağlayıcı tarafından değişiklik arz edebilecektir.

Uygulama üzerinden ödeme emri verilen ödeme işlemlerinde Uygulama’nın / ilgili sistemin arızalanması, kısmen veya tamamen çalışmaz duruma gelmesi, mücbir sebep veya beklenmeyen haller vb. nedenlerle yaşanabilecek gecikmeler dolayısıyla söz konusu olabilecek zararlardan Şirket sorumlu değildir. Kullanıcı’nın Ödeme Hizmeti Sağlayıcı’ya yönelik talep ve şikayetlerine Şirket taraf değildir.

Kullanıcı HopiPay Hizmetler’inden faydalanarak Cüzdan ile Şirket’in anlaşmalı olduğu İşyerleri nezdinde ödeme işlemlerini ve diğer işlemleri gerçekleştirebilir. İşbu işlem tiplerine ve ek hizmet kalemlerine gerek Şirket gerek Ödeme Hizmeti Sağlayıcı tarafından eklemeler yapılabilir, değişiklikler söz konusu olabilir. Kullanıcı, Şirket ve/veya Ödeme Hizmeti Sağlayıcı kaynaklı olarak birtakım hizmet/işlem kalemlerinin askıya alınabileceğini veya Uygulama’dan / Cüzdan’dan kaldırılabileceğini bildiğini kabul eder.

Kullanıcı, üyelik bilgileri dahil olmak üzere beyan etmiş olduğu tüm bilgilerin kullanım ve yönetiminden bizzat sorumludur ve bu bilgilerin kendisi tarafından ya da aracılığıyla üçüncü taraflarca kullanılmasına izin vermeyecektir. Kullanıcı’ya ait üyelik bilgisi ve şifre ile gerçekleştirilen her işlem bizzat Kullanıcı tarafından gerçekleştirilmiş addedilecektir.

Kullanıcı, Cüzdan’a kayıt olurken sunduğu verilerinde ve/veya HopiPay Hizmetleri’nden faydalanmak için zaman zaman sağlamış olduğu bilgilerde herhangi bir değişiklik/güncelleme olması, başkası adına hareket etmesi, hesabının güvenliğinin ve/veya Cüzdan bilgilerinin gizliliğinin herhangi bir zarara uğraması, Uygulama şifresinin üçüncü taraf kişilerin eline/kontrolüne geçmesi, Uygulama’nın kullanıldığı cihazın çalınması/kaybolması veya kontrolünde olan veya olmayan sair sebepler ile yetkisiz kullanılması veya Cüzdan ile ilgili herhangi bir güvenlik sorunu/ihlali olduğunu fark etmesi gibi hallerde ve ancak bunlarla sınırlı olmaksızın güvenliğe ilişkin herhangi bir zafiyet olması durumunda, işbu durumdan haberdar olması ile en kısa süre içerisinde Şirket’e Hopi BNR Teknoloji A.Ş. iletişim merkezi kanalı üzerinden bildirimde bulunacak, gerekli güncellemeleri gerçekleştirecektir. Kullanıcı bu hallerde Şirket’e bildirimde bulunmaması veya gerekli güncellemeleri yapmaması halinde bu nedenle söz konusu olabilecek tüm zararlardan münhasıran sorumlu olacak ve Şirket’e bu kapsamda rücu etmeyecektir. Ödeme Hizmeti Sağlayıcı’ya yapılması gereken bildirimler ve sair yükümlülükler saklıdır.

Şirket, Uygulama’nın minimum kesinti ile Kullanıcı’nın Cüzdan işlemlerine imkan verir şekilde sağlanması ve HopiPay Hizmetleri’nin sürekli bir şekilde sunulması için azami çabayı göstermektedir ve bu kapsamda gerekli çalışmaları devamlı olarak gerçekleştirmektedir. Ancak Kullanıcı, Uygulama’da yapılacak iyileştirme ve diğer değişikliklerin uygulanması için Uygulama’ya önceden kendisine bildirim yapılarak veya yapılmaksızın erişimin geçici olarak engellenebileceğini, bu durumun Cüzdan kullanımlarını geçici olarak geciktirebileceğini kabul eder. Tereddüte mahal vermemek adına; Şirket, HopiPay Hizmetleri’ne ilişkin olarak hiçbir kesintisizlik taahhüdü vermemektedir. Yine aynı kapsamda Kullanıcı gerek Uygulama gerek mobil cihaz yazılım güncellemelerinin en son versiyonunu kullanmadığı durumlarda (gerekli güncellemelerin zamanında gerçekleştirilmediği hallerde) Uygulama’dan gerekli verimi alamaması, kesintiler olması, teknik aksaklılar yaşaması ve benzeri haller sebebiyle Şirket’e karşı herhangi bir talepte bulunamayacağını kabul eder.

Kullanıcı, işbu Sözleşme kapsamında gerçekleştireceği tüm işlemlerde işbu Sözleşme ile Uygulama’da zaman zaman Şirket tarafından yayınlanabilecek koşullar ile yürürlükteki mevzuata, ahlaka, dürüstlük ve iyi niyet kurallarına uymayı, herhangi bir şekilde Cüzdan’ın ve/veya HopiPay Hizmetleri’nin işleyişini engelleyebilecek, zarar verebilecek davranışlarda, üçüncü kişilerin haklarına tecavüz eden veya etme tehlikesi bulunan fiillerde bulunmayacağını kabul ve taahhüt eder.

İşbu Sözleşme, Kullanıcı tarafından onaylandığı tarihte yürürlüğe girer ve Kullanıcı’nın HopiPay Hizmetleri’ne ilişkin üyeliği (Cüzdan kullanımı) devam ettiği sürece yürürlükte kalır.

Kullanıcı’nın işbu Sözleşme’de yer alan hükümlere ve işbu Sözleşme uyarınca beyan edilen kural ve şartlara uymaması, Kullanıcı’nın işbu Sözleşme kapsamındaki faaliyetlerinin hukuki, teknik veya bilgi güvenliği anlamında risk oluşturması ya da üçüncü kişilerin şahsi ve ticari haklarına zarar getirici nitelikte olması halinde Şirket, Kullanıcı’nın HopiPay Hizmetleri’nden faydalanmasını geçici veya daimî olarak durdurabilir yahut Sözleşme’yi feshedebilir. Kullanıcı’nın bu nedenle Şirket’ten herhangi bir ad altında talebi söz konusu olamaz.

Şirket dilediği zamanda herhangi bir tazminat ödeme yükümlülüğü söz konusu olmadan ve herhangi bir bildirimde bulunmadan HopiPay Hizmetler’ini ve/veya işbu Sözleşme’yi süreli veya süresiz olarak askıya alabilecek veya feshedebilecektir.

Taraflar’ın Sorumluluğu

Kullanıcı, Cüzdan üzerinden gerçekleştireceği işlemlerden, Uygulama’nın ve Cüzdan’ın kullanılması, kullanılmaması ya da yanlış kullanılmasından, HopiPay Hizmetleri’nden faydalanarak gerçekleştireceği işlemlerden ve bu kapsamlarda paylaştığı her türlü bilgi ve içerikten, Sözleşme ve kanuna aykırı eylemleri neticesinde üçüncü kişilerin uğradıkları veya uğrayabilecekleri zararlardan münhasıran sorumludur. Şirket, HopiPay Hizmetleri’nin Kullanıcı tarafından kullanılmasından doğabilecek doğrudan ya da dolaylı hiçbir zarardan ağır kusuru dışında sorumlu değildir.

Şirket para transferleri gerçekleştiren veya sair ödeme hizmetleri sağlayan bir ödeme hizmeti sağlayıcısı değildir. Cüzdan ile imkan verilen alternatif ödeme sistemi/m-ticaret özelliği yahut sadece kart saklama ve işlem yönlendirme özelliği vb. kapsamında, Ödeme Hizmeti Sağlayıcısı mevzuat kapsamında öngörülen hukuki işlemleri, iş, gereklilik ve sorumlulukları yerine getirmekle yükümlüdür. Şirket, HopiPay Hizmetleri kapsamında işbu Sözleşme'de açıkça üstlendiği edim ve sorumluluklar ile (varsa) emredici kanunlarda kendisi için öngörülmüş yükümlülükler dışında, Kullanıcı’ya veya diğer ilgili üçüncü kişilere karşı Cüzdan’a ilişkin olarak doğrudan/dolaylı surette herhangi bir taahhüt ve sorumluluk altında bulunmamaktadır.

Şirket Uygulama’yı “OLDUĞU GİBİ” sunmakta olup ticari elverişlilik veya belli bir amaca veya kullanıma uygunluk taahhüdünde bulunmamakta veya Kullanıcı’nın tüm beklentilerini karşılayacağına dair herhangi bir garanti ya da taahhüt vermemektedir.

Şirket, Kullanıcı tarafından Sözleşme’nin ihlali, haksız fiil, ihmal veya diğer sebepler neticesinde; verilerin silinmesi, kaybı, kesinti, işlemin veya iletişimin gecikmesi, bilgisayar virüsü, iletişim hatası, hırsızlık, imha, izinsiz olarak kayıtlara girilmesi, kayıtların değiştirilmesi veya kullanılması hususunda herhangi bir sorumluluk kabul etmez. Kullanıcı bu sebeplerle herhangi bir ad altında Şirket’ten talepte bulunamaz.

Uygulama’nın kullanıldığı mobil cihazın işletim sistemi dahil olmak üzere tüm yazılımlarını güncel tutma ve mobil cihazı en güncel virüs koruma programlarıyla yetkisiz erişimlere karşı koruma, şifre bilgilerine internet veyahut sair mecra üzerinden çeşitli yöntemler ile üçüncü taraf yetkisiz kişiler tarafından erişilmesini engellemek için cihazın güvenliğini sağlama gibi cihaz güvenliğine ilişkin tüm teknik tedbirlerin alınması münhasıran Kullanıcı’nın sorumluluğudur.

İşyerleri’nin sağladığı mal ve hizmetlere ilişkin Şirket’in herhangi bir sorumluluğu bulunmamakta olup HopiPay Hizmetleri’nden faydalanılarak gerçekleştirilen alışverişler sonucunda İşyerleri kaynaklı sorunların gündeme gelmesi halinde Kullanıcı’nın tek muhatabı ilgili İşyeri’dir.

Son Hükümler

Şirket, Sözleşme kapsamındaki hak ve yükümlülüklerini, Kullanıcı’ya bildirim yükümlülüğü olmaksızın başta grup şirketlerinden herhangi birine olmak üzere üçüncü taraflara devredebilecektir ve/veya temlik edebilecektir.

Şirket, yürürlükteki mevzuata uyumu sağlamak adına herhangi bir zamanda Kullanıcı’dan ek bilgi, belge veya onay talep edebilecek olup Kullanıcı HopiPay Hizmetleri’nden yararlanabilmek için bu talepleri yerine getirmesi gerektiğini bildiğini kabul eder.

İşbu Sözleşme’nin imzalandığı tarihte var olmayan ve öngörülemeyen, Taraflar’ın Sözleşme’de öngörülen edimlerinin ifa etme imkânlarını kısmen veya tamamen, geçici veya daimi olarak durduracak şekilde ve derecede meydana gelen beşeri ve doğal afetler, salgın hastalık, harp, seferberlik, yangın, grev, lokavt, telekomünikasyon altyapısından kaynaklanan arızalar, elektrik kesintisi halleri dahil fakat bunlarla sınırlı olmamak üzere Taraflar’ın kontrolü dışında ortaya çıkan ve Taraflar’ın işbu Sözleşme’deki yükümlülüklerini yerine getirmelerini engelleyen sair haller mücbir sebep (“Mücbir Sebep”) sayılır. Mücbir Sebep, Şirket’in işbu Sözleşme’den doğan yükümlülüklerini ifa etmesini engeller veya geciktirirse, Şirket Mücbir Sebep sonucu ifa edilemeyen veya ifası geciken yükümlülüklerinden dolayı sorumlu tutulamaz.

Taraflar’dan herhangi birinin işbu Sözleşme çerçevesinde kendisine tanınmış hak, yetki veya imtiyazı kullanmaması ya da kısmen kullanması veya kullanmada gecikmesi bu haklardan feragat ettiği anlamına gelmez ve hakların bir kez veya kısmi olarak kullanımı, söz konusu hakkın tekrar kullanımı veya diğer bir hakkın, yetkinin veya imtiyazın kullanımını engellemez. Feragat yalnızca yazılı şekilde yapılırsa, özellikle işbu Sözleşme’ye atıfta bulunuyorsa ve feragat eden Taraf’ın usulünce yetkilendirilmiş temsilcisi tarafından imzalanmışsa geçerli ve bağlayıcı olacaktır.

İşbu Sözleşme’den ve/veya uygulanmasından doğabilecek her türlü uyuşmazlığın çözümünde Şirket’in kayıtları (bilgisayar/ses kayıtları gibi manyetik ortamdaki elektronik kayıtlar dahil) kesin delil oluşturur. Taraflar’ın bu husustaki emredici kanunlardan doğan hakları saklıdır.

İşbu Sözleşme ile ilgili olarak çıkabilecek bütün uyuşmazlıklarda öncelikle işbu Sözleşme’de yer alan hükümler, hüküm bulunmayan konularda ise Türkiye Cumhuriyeti Kanunları uygulanacaktır. Aksi yürürlükteki emredici mevzuatça öngörülmedikçe Sözleşme’den veya Sözleşme’nin uygulanmasından kaynaklanan ihtilafların çözümünde İstanbul Çağlayan Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkili olacaktır.

Şirket herhangi bir sebep göstermeksizin ve herhangi bir ihbarda bulunmaksızın işbu Sözleşme üzerinde ve/veya yayınladığı sair düzenlemeleri, metinleri ya da bilgileri dilediği zamanda önceden bildirimde bulunmaksızın tek taraflı olarak değiştirme, bunlara ilavede bulunma veya yenileme ve Cüzdan, HopiPay Hizmetleri ile Uygulama’yı yeniden organize etme, yapılandırma, konu, kapsam ve içeriğini değiştirme, yayını durdurma hakkını saklı tutar.

Kullanıcı tarafından Şirket’e yapılacak her türlü şikayet, talep ve diğer bildirimlerin (Adres: Maslak Mah. AOS 55. Sokak 42 Maslak Sitesi No: 4 Kat: 9 Kolektif House Sarıyer / İstanbul, Genel Müdürlük: 0850 222 05 80, Müşteri Hizmetleri Telefon: 0850 200 66 88 nolu, Faks: (0212) 345 09 20 , E-posta: bnrteknoloji@hs03.kep.tr / info@hopi.com.tr ) iletişim-erişim kanallarından sözlü veya yazılı olarak yapılması gerekir ve bunların kayıt altına alınmış olması yeterlidir; kanunen yazılı olması lazım gelen başvuruların ilgili kanunlarda belirtildiği şekilde ve usulüne uygun olarak yapılması gerekir. Şirket, iletişim bilgilerinin değişmesi halinde güncel bilgileri ile Sözleşme’den doğan yükümlülükleri uyarınca veya kanunen yapması gereken bilgilendirmeleri Uygulama üzerinden veya sair uygun yöntemler ile Kullanıcı'ya duyurur.

�mesi halinde güncel bilgileri ile Sözleşme’den doğan yükümlülükleri uyarınca veya kanunen yapması gereken bilgilendirmeleri Uygulama üzerinden veya sair uygun yöntemler ile Kullanıcı'ya duyurur.