AVIS Yanında ile araç kiralamalarında özel fiyatlara ek %5 Paracık geri kazan.

%5 Paracık kazan

SON KATILIM TARİHİ: 31.12.2024

KULLANIM ŞARTLARI

Hangi tarihler arasında geçerlidir?

Kampanya 31 Aralık 2024 23:59 tarihine kadar geçerlidir.

Kampanya nerelerde geçerlidir?

Hopi üyesi Avis kurumsal ofislerde Hopi QR Kodum tanıtılarak yapılacak alışverişlerde geçerlidir. Rezervasyon işlemleri 444 2847 no'lu Rezervasyon Merkezinden yapılabilir. Çağrı merkezi kanalı ile oluşturulacak rezervasyonlarda talebin ‘Hopi Üyeliği’ ile oluşturulmak istendiği mutlaka belirtilmelidir.

Bu kampanyanın bana nasıl bir faydası olacak?

Şartları sağlanan tek fatura ile araç kiralama ve teslimat tutarı üzerinden  %5 Paracık kazanabilirsin.

Kampanyaya özel diğer koşullar

Tüm araç gruplarında geçerlidir.
Kampanya; araç teslimatından önce teslimat ekibinin bilgileri (araç teslimatı, evrak, adres) teyit etmek adına Üye ile iletişime geçtiği sırada, Üye’nin Hopi QR kodu ibraz etmesiyle geçerli olacaktır. Üye’ye ulaşılarak bilgilerin ve QR kodun teyit edilmemesi halinde araç ofisten çıkmayacaktır.
Kampanya günlük kiralamalarda geçerlidir. AVIS genel kiralama koşulları geçerlidir.
Hopi Paracık’ları AVIS’ten yapılan araç kiralamaları için ödemelerde kullanılamaz.
Paracık yüklemesi, fatura kesimiyle birlikte yüklenmektedir.
Kampanyanın geçerli olduğu AVIS Yanında Ofisleri; İstanbul ve İzmir’dir.
Adres kutuları içerisine müşterilerin beyan ettiği açık adres girilmelidir. (Ev, iş yeri adresi olması zorunludur.)
Rezervasyon saatinden önce teslimat ekibi seninle iletişime geçecektir. Trafik vb. operasyon yoğunluğuna bağlı ± 1 saat araç teslim saatinde değişkenlik yaşanabilir. Teslim etme-teslim alma hizmetimize ilişkin herhangi bir sorunun olması durumunda çağrı merkezi ile irtibata geçmelisin.
Rezervasyon sonrası kiralama gerçekleşmeden en geç 3 saat öncesine kadar, çağrı merkezi aranarak adres bilgileri güncellenebilir.
Kampanya Firma’nın devam eden diğer kampanyaları ile birleştirilemez.
Olası gecikmeler durumunda; çağrı merkezine 3 saat öncesinde bilgi vermen gerekmektedir. 1 saati aşan gecikmelerde veya gecikmenin zamanında haber verilmediği durumlarda geçerli gün araç kira bedeli tahsil edilir. Araç kira ücreti, ek ürün ve hizmet ücretleriyle birlikte depozito tutarı kira başlangıcında kiracının sahsına ait kredi kartından tahsil edilmektedir. Kiracının teslimat esnasında bizzat bulunması gerekmekte ve ek sürücü veya farklı kişiye ait kredi kartı kabul edilmemektedir.
Hopi ve Avis kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Hopi ve Avis kampanya koşul, süre ve kapsamını değiştirme hakkına sahiptir.

Diğer şartlar ve koşullar nelerdir?

Hopinin ödül puanı Paracıklar alışverişlerde 1 Paracık 1 TL değerinde kazanılır/kullanılır. Hopi işyerleri, ürünleri ve/veya kampanyaları itibariyle kazanım/kullanım için farklı değerler uygulanabilir, bazılarında geçerli olmayabilir. Hopi Paracık kurallarını değiştirebilir, uygulamayı sonlandırabilir. Paracıklar takriben 24 saat içinde kullanılabilir hale gelir, en geç 1 yıl içinde kullanılmalıdır. Eğer kazanılan Paracıklar Hediye Paracık ise Hopi uygulamasındaki Hediye Paracık sayfasında belirtilen kullanım tarihine kadar kullanılmalıdır.